Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

blev "A star is born" slutet för Bradley Cooper och Irina Shayk

- 12/06/2019, 11:49

Efter alla rykten om Lady Gaga så stod det klart: Bradley Cooper och Irina Shayk har gått skilda vägar. Nu avslöjas det att "A star is born" blev början på slutet för stjärnparet.

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk, 33, började dejta varandra år 2015. Två år senare föddes parets dotter Lea De Seine. 

Den senaste tiden har det skrivits en hel del om hur deras förhållande knakade i fogarna rejält, och för mindre än en vecka sedan så bekräftade paret att de gått skilda vägar, något som People rapporterade om.

Det har länge spekulerats i huruvida Bradley skulle ha haft en romans med sångerskan och skådespelerskan Lady Gaga, 33, som han spelade mot i "A star is born". När duon framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan så kunde ingen undgå kemin mellan dom – men Gaga satte punkt för det ryktet.

Bradley Cooper och Irina Shayk
Bradley Cooper och Irina Shayk bekräftade uppbrottet för några dagar sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Så blev storfilmen slutet 

Huruvida det var någon riktig romans mellan Gaga och Bradley får vi kanske aldrig veta. Men trots det så spelade den hyllade filmen en stor roll i uppbrottet för Irina och Bradley. 

Han inledde arbetet med filmen – som han både har regisserat och givetvis är med i – precis när Irina var i slutet av sin graviditet. 

Lady Gaga och Bradley Cooper
Lady Gaga och Bradley Cooper. Bildkälla: Stella Pictures.

Deras dotter Lea var bara några veckor gammal när Bradley var borta och filmade "A star is born". Därefter följde postproduktion för filmen – lägga på musik, klippa och allt sådant. Slutligen följde en lång pressturné, med pussar och mys med Gaga på röda mattor världen över. 

Allt detta gjorde att Irina och Bradleys förhållande sattes på prov.

Bradley Cooper och Lady Gaga
Bradley Cooper och Lady Gaga i Venedig i augusti 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

– Bradley var emotionellt frånvarande under en väldigt lång tid när han filmade "A star is born". De försökte rädda förhållandet men det hade förändrats, berättar en källa inom nöjesbranschen för magasinet People.

Bradley Cooper och Lady Gaga
Bradley Cooper och Lady Gaga jobbade intensivt med filmen. Bildkälla: Stella Pictures.

Tackade Irina för att hon "stod ut"

Källan berättar vidare att eftersom Bradley och Irina är så privata av sig så visste inte särskilt många vad det egentligen var som pågick. 

När Bradley belönades för bästa musik på BAFTA-galan så tackade han Irina för att hon "stod ut med honom" under processen med filmen som pågick i flera år. 

– Mest av allt måste jag tacka Irina som stod ut med mig och all musik jag försökte göra i vår källare under ett år. Tack så otroligt mycket. Tack, sa han då från scenen. 

Det var det. 

Tror du att Bradley och Gaga haft en affär?