Kenzas ord om förlossningen: "Drog ut honom med mina egna händer"

- 17/06/2019, 14:03 -

I fredags blev Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar Subosic, 34, föräldrar. Nu berättar Kenza mer om förlossningen och delar med sig av bilder på sonen.

Den 14 juni blev Kenza Zouiten Subosic, 28, och maken Aleksandar Subosic, 34, föräldrar. Då föddes deras efterlängtade son, och på Instagram delade Kenza med sig en bild från Nya Karolinska i Stockholm.

I sin blogg berättar Kenza mer om den fantastiska känslan att äntligen bli mamma.

"Och så kom han äntligen till världen, vår lilla son. Fredagen den 14:e juni klockan 05:06 på morgonen drog jag ut honom med mina egna händer, en stark skrikande pojke på 54 cm och nästan 4,2 kg. Jag var väldigt chockad direkt efter eftersom att krystningsarbetet var extremt långt och smärtsamt så det tog mig några minuter att förstå vad som precis hänt, men när vi klivit upp från pallen jag fött på och lagt oss i sängen så kom tårarna. Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår", skriver hon.

Kenza
Kenza med nyfödda sonen. Bildkälla: Instagram/kenzas

Kändisarnas fina ord till Kenza

Även på Instagram har Kenza delat med sig av bebislyckan.

"Den här stora grabben kom till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att förstå att han verkligen är här, att jag fick bli mamma till slut. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar, vi lovar att alltid älska dig och skydda dig", skriver Kenza på Instagram.

Kenza
Kenza är nybliven mamma! Bildkälla: Instagram/kenzas

Bilden, som Kenza la ut under söndagen, har redan över en halv miljon likes vilket gör den till en av de mest gillade bilderna i Sverige. Lyckönskningarna och gratulationerna strömmar in, och flera svenska och internationella stjärnor har kommenterat.

"UNDERBAR bild! Grattis fina fina du. Nu börjar livet!!", skriver programledaren Rebecca Stella, medan Bianca Ingrosso skickar flera röda hjärtan och artisten Zara Larsson skriver "Wow stort grattis till er". 

Janni Olsson Delér, som nyligen meddelade att hon och maken Jon Olsson ska bli föräldrar, skickade även hon ett grattis. Influencerprofilen Michaela Forni, som även hon går i väntans tider, skickade också fina ord till Kenza. 

Stort grattis till Kenza och Aleks!