Lördag 27 Nov
Stockholm

Jennifer Lawrences skönhetsoperationer avslöjade

Jennifer Lawrence före och efter
Jennifer Lawrence före och efter skönhetsingreppen. Foto: Bildkälla: Stella Pictures

Flera toppkirurger är överens – de är övertygade om att skådespelaren Jennifer Lawrence har lagt sig under kniven för att göra flera skönhetsoperationer. Se före och efter-bilderna här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den Oscarsbelönade skådespelaren Jennifer Lawrence, 28, har förändrats en hel del sedan genombrottet för över tio år sedan. 

Den amerikanska tidningen RadarOnline.com har intervjuat tre olika plastikkirurger och de är alla övertygade om att Jennifer har genomgått en rad skönhetsingrepp.

– Jag tror att hon har lagt sig under kniven och gjort en riktigt bra näsoperation. Självklart kan skillnaderna på före och efter-bilderna bero på ljus eller smink, men jag tycker att hon ser toppen ut, säger den New York-baserade kirurgen Adam Schaffner till tidningen. 

Jennifer Lawrence år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Anthony Youn är även han plastikkirug, och han håller med sin kollega om att Jennifer har gjort en näsoperation. Men han tror att det är mer som ligger bakom filmstjärnans look. 

– Hon ser fantastisk ut. Jag tror att hon har gjort några mindre ingrepp också, som Botox för att släta ut pannan och lyfta sina ögonbryn. Det är även möjligt att hon har lite fillers i läpparna. Förmodligen har hon även gjort hudföryngrade behandlingar som microneedling för att få så mjuk, ung hud som hon har, säger Youn till RadarOnline.com. 

Jennifer Lawrence på filmfestivalen i Venedig år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Kirurgen Tim Sayed tror att det handlar om flera kirurgiska ingrepp än så. 

– Jag personligen har inte gjort några ingrepp på Jennifer, och hennes ansiktsstruktur har ändrats. Det kan ha att göra med viktnedgång, men jag tror att hon har gjort kosmetiska ingrepp. Det mest drastiska är att strukturen av hennes ansikte har förändrats. Det uppnår man genom en ansiktsförminskning. Ett sådant ingrepp kan vara "buccal fat removal". Hon kan också ha byggt upp sina kindben med fillers, säger Sayed. 

Jennifer Lawrence på röda mattan den 4 juni 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Buccal fat removal går ut på att ta bort fettet i kinderna. 

– Hon kan också ha opererat sina ögonlock. Ögonlockskirurgi kan ha öppnat upp hennes ögon, det är en märkbar skillnad om man jämför med äldre bilder, säger Sayed vidare. 

Han tror också att Jennifer har gjort ett subtilt ögonbrynslyft för att öppna upp ögonen, skriver RadarOnline.com.

I klippet ovan kan du se fler före och efter-bilder på Jennifer Lawrence.

Kommentera
Kopiera länk
Dela