Disneystjärnan läckte sina egna nakenbilder – efter hot från hacker

Bella Thorne, 21, fick flera hot från en hackare som skrev att han kommit över hennes privata nakenbilder. Då läckte hon dem själv.


Disneystjärnan Bella Thorne, 21, blev förra veckan hackad av en person som kom över hennes privata nakenbilder och hotade med att sprida dem på internet.

Bella Thorne är en av många kändisar som blivit hackade. Bildkälla: Stella Pictures

Men då tog hon saken i egna händer. Detta då hon inte ville att hackern skulle få den makten över henne. 

”De senaste 24 timmarna har jag blivit hotad med mina egna nakenbilder. Jag känner mig äcklad, jag känner mig övervakad, jag känner att någon har tagit något från mig som jag bara ville att en speciell person skulle se”, skrev hon på Twitter och fortsätter:

”Här är bilderna han har hotat mig med – med andra ord här är mina bröst.”.

En av bilderna hon valde att publicera på sin Twitter. Bildkälla: Bella Thorne Twitter

Många fans har hyllat Thorne för hennes agerande – men samtidigt har många fans ifrågasatt henne. Detta då de misstänker att hon endast velat göra reklam för sin kommande bok.

Stjärnan Whoopi Goldberg ifrågasatte i ett uttalande det faktum att Bella ens tagit bilderna från första början. 

– Är du känd ska du inte ta nakenbilder. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Alla vet detta, Hackarna tar över allt du har, finns det nakenbilder bland dina bilder så går de raka vägen in i hackarnas händers, säger hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.