Kenza
Kenza avslöjar namnet på sin nyfödda bebis - Foto: Kenza Zouiten Subosic/Instagram

Här avslöjar Kenza namnet på sin nyfödda son

Namnet på Kenza Zouiten Subosics nya bebis har hittills varit okänt. Men nu har influencern äntligen avslöjat vad sonen ska heta. "Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta” skriver hon på sin Instagram.


En av Sveriges största influencers, Kenza Zouiten Subosic, 28, födde en son den 14 juni. På Instagram publicerade hon en bild efter förlossningen och beskrev känslorna av att bli mamma för första gången.

Flera i den svenska kändiseliten, till exempel Zara Larsson, Rebecca Stella och Bianca Ingrosso gratulerade Kenza i kommentarsfältet.

"Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår", skrev hon senare på sin blogg.

Kenza har blivit mamma för första gången. Bildkälla: Kenza/Instagram

Ska heta Nikola

Men namnet på den nyfödda bebisen har förblivit en hemlighet – fram tills nu. Igår kväll avslöjade hon nämligen vad sonen ska heta på Instagram.

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta”, skrev hon.

I podcasten "Kenza & Dani – när livet händer" så har hon tidigare diskuterat vad hon vill döpa sitt barn till. 

– Så som tankarna har gått hos oss har det varit att vi vill antingen ha ett internationellt namn, som funkar både i Sverige och internationellt. Inte ett svenskt namn. Eller så vill vi ha ett serbiskt namn som passar med barnets serbiska efternamn. Jag vill ha arabiskt mellannamn på bebisen. För även om barnet bara kommer bli kvarts marockan, halvserb och kvarts svensk så vill jag ändå få in något av mitt ursprung också, sa hon då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du namnet på Kenzas nyfödda son?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!