Här avslöjar Kenza namnet sin nyfödda son

- 20/06/2019, 10:43

Namnet på Kenza Zouiten Subosics nya bebis har hittills varit okänt. Men nu har influencern äntligen avslöjat vad sonen ska heta. "Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta” skriver hon på sin Instagram.

En av Sveriges största influencers, Kenza Zouiten Subosic, 28, födde en son den 14 juni. På Instagram publicerade hon en bild efter förlossningen och beskrev känslorna av att bli mamma för första gången.

Flera i den svenska kändiseliten, till exempel Zara Larsson, Rebecca Stella och Bianca Ingrosso gratulerade Kenza i kommentarsfältet.

"Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår", skrev hon senare på sin blogg.

Kenza
Kenza har blivit mamma för första gången. Bildkälla: Kenza/Instagram

Ska heta Nikola

Men namnet på den nyfödda bebisen har förblivit en hemlighet – fram tills nu. Igår kväll avslöjade hon nämligen vad sonen ska heta på Instagram.

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta”, skrev hon.

I podcasten "Kenza & Dani – när livet händer" så har hon tidigare diskuterat vad hon vill döpa sitt barn till. 

– Så som tankarna har gått hos oss har det varit att vi vill antingen ha ett internationellt namn, som funkar både i Sverige och internationellt. Inte ett svenskt namn. Eller så vill vi ha ett serbiskt namn som passar med barnets serbiska efternamn. Jag vill ha arabiskt mellannamn på bebisen. För även om barnet bara kommer bli kvarts marockan, halvserb och kvarts svensk så vill jag ändå få in något av mitt ursprung också, sa hon då.

Gillar du namnet på Kenzas nyfödda son?