Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber utmanar Tom Cruise till MMA-match - samtal har förts

- 21/06/2019, 19:42

Justin Bieber skrev tidigare i juni en tweet där han utmanar världsstjärnan Tom Cruise till en MMA-match. Nu ryktas det om att flera samtal kring huruvida matchen ska bli verklighet eller inte har pågått mellan de olika parterna.

En riktig snackis som cirkulerar på internet just nu är den eventuella UFC-fighten mellan popartisten Justin Bieber, 25, och filmstjärnan Tom Cruise, 56.

Det hela började med en tweet från Bieber den 10 juni.

"Jag vill utmana Tom Cruise att fightas i Octagon. Tom, om du inte tar denna fighten så är du rädd och du kommer ångra dig. Vem är villig att leda fighten? @Danawhite?"

Uppmanar gammalt proffs att leda

I slutet av tweeten riktar han sin uppmaning till UFC's VD och den ökända MMA-fightern Dana White, 49, att vara den som leder fighten och hjälper till att marknadsföra den. White verkar, enligt media, vara positivt inställd till matchen.

– Jag nämner inga namn, men jag kan berätta att jag fick ett telefonsamtal från några killar som berättade att de verkligen vill att denna match ska ske och att de tror att Tom Cruise skulle ställa upp, förklarar han för The Sun.

Haft konferenssamtal

En av de verkställande direktörerna av William Morris Endeavor agency, som äger hela UFC, vid namn Ari Emanuel, har avslöjat att han, tillsammans med White, haft ett konferenssamtal tillsammans med Biebers manager Scooter Braun angående matchen. Det ryktas om att Emanuel starkt tror på att Cruise skulle ställa upp eftersom skådespelaren, trots sin ålder, är i riktigt bra form.

Enklaste att marknadsföra på hela sin karriär

White är som tidigare nämnt positiv till hela grejen och har nämnt att matchen lär bli den enklaste att marknadsföra genom hela hans karriär, vilket kanske inte är så konstigt. Det förutspås nämligen bli den största striden genom tiderna, skriver The Sun.

Nu återstår det dock att se huruvida Tom Cruise svarar på Biebers uppmaning eller inte.