Isabelle Strömberg ryter ifrån: "Sluta skicka bröstbilder"

- 24/06/2019, 12:10 -

Det är på sin Instagram som bloggerskan Isabelle Strömberg ryter ifrån. Det hela handlar om att okända tjejer ska ha skickat nakenbilder till hennes nya pojkvän Knivmicke.

Bloggerskan och influensern Isabelle Strömberg gick i vintras ut med att hon och ex-pojkvännen Jimmy gjort slut. Sedan dess har profilen setts umgåtts med nära och kära, gått på events och strosat omkring på Stockholms gator. 

– Vi hade blivit mer vänner än pojk– och flickvän, berättade hon på sin blogg. 

Men det dröjde inte länge innan kärleken skulle spira igen. Under vårkvisten hittade nämligen Isabelle kärleken igen. 

Denna gång var den ingen mindre än tatueraren och Unga föräldrar-profilen Michael " Knivmicke" Sjöberg. Profilerna har känt varandra i cirka 10 år, men har alltså inte släppt ut sina känslor förrän nu. 

Knivmicke har tidigare varit tillsammans med Sindy Niklasson och tillsammans har de två barn. 

Isabelle och Micke har sett ut att ha det förhållandevis bra med massor av filmkvällar, hundmys, promenader, middagar och iskalla öl på balkongen. 

Men det är en sak som skavt lite hos Isabelle. Någonting hon igår valde att ta upp på sin Instagram. Nämligen att främmande tjejer skickar en hel del bröstbilder till Michael. . 

Bild från Isabelles Instagram
Isabelle skrev ut detta meddelande på sin Instagram. Bildkälla: Isabella Strömberg Instagram

Efter att Michael publicerat ännu en bild på sin Instagram spekuleras det nu om huruvida bröstbilderna skapat en fnurra på tråden hos Isabelle och Micke som fått den att bli ovänner. 

Knivmicke
Micke publicerade denna bild under måndagsmorgonen. Bildkälla: Knivmicke Instagram
Isabelle Strömberg
Under dagen publicerade Isabelle en bild på sig och sin hund med texten "Den enda killens om inte sårar eller sviken mig". Bildkälla: Isabelle Strömberg Instagram


Bråkar du ofta med din partner?