Ida Warg anmäld till soc efter bild på henne och sonen

Det var efter att Ida Warg publicerat en bild på henne och sin son som en person valde att anmäla henne till socialen. "Allt man gör är fel".


Mycket ska man höra innan öronen trillar av. 

Det har minst sagt influensern och träningsprofilen Ida Warg fått känna på. Ida och maken Alexander Pärleros fick sonen Elvis för snart ett år sedan. Familjelyckan var total. Men redan där och då fick de nyblivna föräldrarna känna på sociala mediers värsta sida. 

Ida tillsammans med sonen Elvis som snart fyller ett år. Bildkälla: Ida Warg Instagram

Onda tungor kommenterade på föräldrarnas bilder om att det eventuellt skulle kunna vara något fel på deras friska, söta son Elvis. Vilket gjorde  föräldrarna mycket upprörda. 

Detta har bland annats skrivits ut av en känd man med stort Instagramflöde. 

– Jag förstår inte hur man kan skriva såhär om ett litet barn. Det är gränslöst och sjukt, skriver Ida.på sin blogg

Men det skulle inte bli det enda som familjen utsattes för. 

När Ida publicerade en bild på Instagram där hon och Elvis är ute och går en promenad blev bilden anmält till soc av en följare till Ida. 

Idas bild blev anmäld till soc. Bildkälla:Ida Warg Instagram

"Om du har short och det är varmt, varför är Elvis i en åkpåse. Försöker du ta död på honom eller?", lyder en kommentar. 

Samma person valde sedan att anmäla. 

På sin blogg har nu Ida valt att svara. 

"Först trodde jag att personen skämtade men tydligen inte.

För er som inte har läst hela konversationen så blir jag kritiserad för att jag har åkpåse i vagen när jag själv har shorts på mig. Personen tror jag försöker ta död på Elvis via värme. Men då ska jag förklara. 

1. Det är en sommaråkpåse jag har i vagnen som Elvis älskar då den är mjuk att ligga på istället för hårda vagnen. 

2. Åkpåsen är helt öppen. 

3. Det är inte alls 30 grader som någon påstår utan 15. 

4. Jag har på mig shorts och linne för jag precis sprungit intervaller på gymmet och är dyngsvettig (mötte upp Isa och tog över vagnen för att gå till parken). 

5. Det är endast 5 min till parken så även om det varit 30 grader så hade det inte varit någon fara".

Vidare skriver Ida att att anmälningar mot influensermammor till soc verkar ju vara en trend och att det är slöseri på socialens tid och pengar när det finns andra fall som verkligen behöver tas hand om, avslutar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någonsin kommenterat hur någon annan tar hans om sitt barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.