Kenza om stora utmaningarna med sonen: ”Värsta hittills”

- 02/07/2019, 11:04

Influencern Kenza Zouiten Subosic har varit mamma till sonen Nikola i drygt två veckor. I sin podcast har hon sagt att hon blivit mamma till "världens gulligaste lilla kille". Men att vara förälder är inte alltid en dans på rosor.

En av Sveriges största influencers, Kenza Zouiten Subosic, 28, födde sonen Nikola den 14 juni. På Instagram publicerade hon en bild efter förlossningen och senare beskrev hon känslorna av att bli mamma för första gången på sin blogg.

"Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår", skrev hon. 

Kenza
Förutom smärtan har det varit de två bästa veckorna i hennes liv, skriver Kenza till denna bild. Bildkälla: Instagram/kenzas

Stora utmaningar

Kenza öppnade nyligen upp sig i ett blogginlägg om den första tiden med Nikola. Hon har bland annat haft otroliga smärtor i underlivet efter förlossningen och drabbats av mjölkstockning. 

”Nikola har mått prima, han bara äter, skiter och sover. Ibland alla tre samtidigt typ, haha. Jag har haft mjölkstockning tyvärr med feber, huvudvärk och allt vad det är men det är bättre nu.”, skriver Kenza i blogginlägget.

Problem med sömnen

Kenza håller även sina följare uppdaterade om livet som mamma på sitt Instagramkonto. På sin Instagram story skriver hon:

”Värsta kvällen hittills, jag tror att jag har sovit i två timmar haha… Förhoppningsvis somnar han snart så att jag kan ta en tupplur

Tror du att det är tufft att vara förälder ibland?