Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

ASAP Rocky i blodigt slagsmål i Stockholm

- 02/07/2019, 12:04 -

Det var under söndagskvällen som den världskända artisten A$AP Rocky deltog i ett stort bråk i centrala Stockholm. Nu publicerar den amerikanska sajten TMZ en video från händelsen.

Polisen fick larm om händelsen vid klockan 21.53 under söndagskvällen. En ung man hade blivit misshandlad på öppen gata i centrala Stockholm, och tidigt kom uppgifter till TMZ om att den världskända artisten A$AP Rocky var inblandad. 

ASAP Rocky befinner sig i Stockholm för att uppträda på festivalen ”Smash” i Stockholm på tisdagen, varit involverad.

– En person ska ha blivit misshandlad och legat på marken. Det ska ha rört sig om flera gärningspersoner – två eller fler. Man har letat efter de utpekade personerna, men inte gripit några då. Den skadade ska ha fått skärsår på armarna samt även fått sparkar och slag riktade mot sig, säger Mats Eriksson, som är presstalesperson vid Stockholmspolisen till Expressen

ASAP Rocky i slagsmål
Ett vittne fångade händelsen på film. Bildkälla: TMZ

Efter händelsen ska A$AP Rocky och hans gäng ha lämnat platsen och lämnat den unga mannen medvetslös på marken, enligt TMZ. Ambulans och polis anlände till platsen kort därefter.

Teorierna kring hur bråket började är många. Enligt vittnen ska det hela ha börjat med argumentationer inne på restaurangen MAX. Två unga män ska då ha anklagar stjärnan för att haft sönder deras hörlurar. Detta skulle sedan komma att eskalera och de unga männen följde efter Rocky och sa att de skulle ringa polisen. 

En kvinna ska enligt TMZ ha blandat sig in och påstått att en av de unga männen tidigare ska ha tagit henne på rumpan, vilket resulterade i att slag började utdelas. Ett vittne på plats lyckades filma när Rocky kastar iväg en av killarna över trottoaren och man hör även hur en glasflaska krossas. 

Ett par män från stjärnans gäng hoppar sedan på mannen som blev kastad och fortsätter att utdela sparkar och slag. 

Källor till TMZ berättar att A$AP Rocky och hans gäng säger att de endast "hjälpt till efter att ha bevittnat trakasserier".