Magdalena Graaf
Magdalena Graaf ryter ifrån. - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graafs ilska mot följarna: "Bröstvårtor och selfies"

Det är i ett nytt blogginlägg som Magdalena Graaf tar i från tårna i sina ord till en viss skara följare. Nämligen hennes så kallade "haters".


Magdalena Graaf, 43, driver en av Sveriges största bloggar med tusentals människor som dagligen läser hennes uppdateringar. Och utöver mysiga middagar, träningspass och härliga dagar i solen ute på terassen så kan det gå riktigt hett till. Ofta när Maggans läsare väljer att vädra sina åsikter i kommentarsfältet och tycker till om både det ena och det andra. 

Tidigare tyckte bland annat flera läsare att Magdalena curlade sin son Lancelot då hon städade upp efter honom. Vilket de friskt diskuterade på hennes blogg. 

Magdalena har en av landets mest välbesökta bloggar: Bildkälla: https://www.magdalenagraaf.se/

Det fick Magdalena att se rött. I sin blogg skrev Magdalena att hon var lite på "pickalurven" och förmodligen skulle radera sitt inlägg – men dagen därpå beslöt hon sig ändå för att låta det ligga kvar.

"Det är med en riktig och genuin AVSKY jag läser hur ni inskränka äckliga katt-tanter sitter ensamma och ”tycker” över min familjs huvud", skriver Magdalena.

"Vad vill ni egentligen, era äckliga trollpackor? En offentlig hängning, dränkning? Där NI era barnlösa svin kan heja på, och nicka medgivande på huvudet?"

Men nu har Magdalena valt att ta det hela till en ny nivå. 

På sin blogg skrev hon nyligen ut att hon nu kommer att börja spara folks IP-adresser.

En av kommentarerna hon fått under senaste tiden. Bildkälla: https://www.magdalenagraaf.se/

"Kommentarerna är så dumma och skrattretande, att inte ens jag kan bli ledsen. Bröstvårtor och selfies? Haha! Jag kommer aldrig vika mig. Ni ger mig vind under mina vingar (brasklapp: känns iallafall så nu/den här veckan) Jag kommer spara alla IP-nr till min medverkan i TROLLJÄGARNA i framtiden. Så snart? Craaazy-cat-ladys? Kanske jag får ett ansikte på just dig grrrrrr", skriver hon. 

Hon valde även att avsluta sina ord med en kaxig bild. 

"Just for you babe!!! Bh, så att du kan sova gött", skriver Magdalena till sin kaxiga bild. Bildkälla: https://www.magdalenagraaf.se/


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du skriva kommentarer på nätet?
Tack för din röst!