Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

JLC om Robin Bengtsson och Sigrid Bernson: "Det är ju nåt där"

- 08/07/2019, 16:52 -

Humortrion JLC diskuterar i det senaste avsnittet av podden Mellan himmel och jord hur relationen mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson måste vara mer än bara vänskap. "Jag vill inte springa med skvaller", säger de i podden.

Det har tisslats och tasslats i flera månader om att relationen mellan Let's Dance-profilen Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson, är mer än bara vänskap. Det fick båda att kraftigt dementerat kärleksryktena ett flertal gånger, vilket Nyheter24 skrev om här.

Men röken vägrar att ge med sig. Nu har humortrion JLC, bestående av Carl Déman, Lucas Simonsson och Jonas Fagerström, uttalat sig om Let's Dance-duons relation i podden Mellan himmel och jord.

Träffade Sigrid och Robin på Lollapalooza

Det var under musikfestivalen Lollapalooza som en av medlemmarna i humorgruppen råkade stöta på Robin och Sigrid. Och i podden skämtar JLC om att de bara umgicks på festivalen som "kompisar".

– Jag vill inte springa med skvaller, säger trion.

– Lite flirtiga är de väl?, säger trion

– Men kom igen något verkar det ju vara, säger trion

Sigrid Bernson
Sigrid Bernson hängde på Lollapalooza tillsammans med Robin Bengtsson. Bildkälla: Sigrid Bernson/Instagram

Har flirtats på Instagram

På Instagram kan man se både Robin och Sigrid kommentera varandras bilder, något som många har uppfattat som "flirtigt".

– Jag såg henne (Sigrid) kommentera hans (Robin) Instagram: ”Oh la la””. Det är ju nåt där, det är sen gammalt, säger trion.

Kärleksryktena mellan Robin och Sigrid florerade under inspelningen av Let's Dance, kort efter att de hade separerat från deras ex.

Robin har tidigare varit med i JLC:s låt "FRIENDZONED" som släpptes tidigare i år.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Kärleksryktena mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson vägrar att ge med sig. Bildkälla: Stella pictures
Tror du att Robin och Sigrid har en fling på gång?