Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kendall Jenner möts av hat efter #bottlecapchallenge

- 09/07/2019, 14:41

Supermodellen Kendall Jenner hakade på trenden – och levererade i #bottlecapchallenge. Hon hyllades av systrarna Kylie, Kim, Kourtney och Khloé – men alla var inte lika glada. Nu reagerar stjärnans fans.

Samtidigt som regnovädret drar in över Sverige så njuter supermodellen Kendall Jenner, 23, av värme. 

Den amerikanska skönheten befinner sig i skrivande stund på den grekiska ön Mykonos för lite semester med sina vänner – med på resan är bland annat hennes bästis, modellen Shanina Shaik. 

God mat, sol och bad står på agendan för Kendall. Men under gårdagen bestämde sig Kendall för att pigga upp stämningen genom att visa vad hon går för i #BottleCapChallenge. 

Kendall Jenner
Kendall Jenner njuter av sol och bad i Grekland. Bildkälla: Stella Pictures.

Den senaste tiden har sociala medier svämmat över av både vanlisar och kändisar som utmanar varandra – både Jason Statham, Justin Bieber, Mariah Carey och Ellie Goulding har gett sig på utmaningen där en kork ska sparkas av från en flaska. Även Biebers hustru Hailey Bieber testade sin lycka – och valde då att utmana Kendall.

"Du bad om det...", skrev Kendall till videon och taggade in Hailey.

Kendall Jenner
Kendall Jenner gör #bottlecapchallenge. Bildkälla: Instagram/kendalljenner

Kendall sätter utmaningen galant – och dessutom samtidigt som hon kör en jet ski. Klippet har redan över 20 miljoner visningar, och i kommentarsfältet hyllas hon av systrarna Kylie Jenner, Kim, Khloe och Kourtney Kardashian. Även mamma Kris Jenner hejade på sin dotter, precis som modellen Karlie Kloss.

Men alla var inte lika glada. I kommentarsfältet påpekade många fans att Kendall skräpade ner havet genom att sparka ner kapsylen i det stora blå. Några av de hundratals kommentarna lyder: 

"Du borde skämmas"

"Du vet att du kastade plast i havet"

"Havet är inte din jävla roliga plats bara. Det här var inte alls coolt".

Men på Instagram så förklarade Kendall att hon faktiskt hade tagit upp korken – något som kanske får Kendalls 113 miljoner följare att andas ut!

Kendall Jenner
Kendall Jenner svarade på kritiken. Bildkälla: Instagram/kendalljenner

I klippet ovan kan du se Kendalls bottlecapchallenge!