Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktor Frisk om romansryktet med Martina Haag: ”Skitsnygg”

- 11/07/2019, 14:49

Det har spekulerats en hel del i om artisten Viktor Frisk och författaren Martin Haag är ett par. Nu öppnar Viktor upp sig om hur det ligger till.

Det var när artisten Viktor Frisk, 24, och författaren Martina Haag, 55, tävlade i Let´s Dance förra året som det började spekuleras i att de skulle vara ett par. 

Martina och Viktor blev nämligen snabbt goda vänner och har umgåtts flitigt sedan dess. 

Romansryktena eldades på rejält när Viktor la up en bild där han och Martina håller om varandra med texten ”Bästa kvällen” och en hjärt-emojii. 

Och det slutade inte där. Martina hyllade dessutom Viktor i ett inlägg när han fyllde år och skrev att Viktor är  ”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”. Och Viktor svarade ”Älskar dig, ses sen”.

Martina Haag och Viktor Frisk
Martina Haag och Viktor Frisk kom varandra nära när de tävlade i Let's Dance. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

"Underbar och skitsnygg"

Nu har Viktor tagit bladet från munnen och öppnat upp sig om hur deras relation egentligen ser ut. 

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger Viktor till Nöjesbladet.

Viktor sa även att han och Martina umgicks mycket under förra sommaren och att han tycker väldigt mycket om henne. 

– Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr, säger Viktor Frisk. 

Tror du att Viktor och Martina kommer att bli ett par?