Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hov1-Dantes intima hälsning till flickvännen Amanda Strand chockar fansen

- 11/07/2019, 17:32 -

Det är på sin Instagram som Hov1-stjärnan Dante Lindhe nyligen publicerade en intim hälsning till sin flickvän Amanda Strand. En hälsning som fick hans fans att dra efter andan.

Kärleken sprudlar mellan profilerna Dante Lindhe och Amanda Strand. Artisten och Youtubestjärnan har under en längre tid setts hänga och kommentera varandras bilder på sociala medier och fansen är överförtjusta över det fina kärleksparet. 

Förtjusta var det även över en intim hälsning som Dante gav sin flickvän på Instagram då han taggade henne i en bild på sig själv. På bilden befinner han sig på gymmet och lyfter vikter. 

Men följarna fick sig en smärre chock då Dante valt att tagga Amanda på ett väldigt speciellt ställe – nämligen på sitt skrev. 


Reaktioner på Dantes post
Bilden skapade minst sagt reaktioner. Bildkälla: Instagram

Reaktionerna var minst sagt blandade men som många andra så tolkade vi det som att Amanda tyckte att det hela var väldigt roligt.