Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Personalen avslöjar: "Meghan Markle var en mardröm"

- 11/07/2019, 16:27 -

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, var en "mardröm" – det avslöjar personalen som arrangerade hennes besök för att se Serena Williams tävla i Wimbledon.

Det var för en vecka sedan som hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, var sugen på gå och glo på tennis. Men det var inte en vanlig knattematch som Meghan skulle vila ögonen på – nej, hon ville självklart se sin bästis Serena Williams tävla i Wimbledon.

Men för de som arrangerade Meghans spontana besök på Wimbledon så blev det en riktig huvudvärk.

– Det var en mardröm. Hon var en mardröm, säger en källa till The Times. 

Enligt källan så ville Meghan vara där helt anonymt och utan att bli igenkänd – men det ställde ju till problem. 

Meghan Markle
Meghan Markle på Wimbledon. Bildkälla: Stella Pictures.

– De kunde inte bjuda in henne till den kungliga boxen eftersom hon hade på sig jeans (något som bryter mot klädkoden i den kungliga boxen, reds. anm) men det spelade ingen roll för allt hon ville vara att komma och se Serena, säger en källa vidare, skriver The Sun.

Dessutom ville inte Meghan att någon skulle fotografera henne när hon satt på läktaren. 

Enligt mediakonsulten Sally Jones så hade Meghans säkerhetsteam bett Sally – som satt på samma rad som Meghan – att inte fotografera Meghan under tennismatchen.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle med sonen Archie. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är ett galet kontrollfreak", skriver Sally i en krönika i The Daily Telegraph och fortsätter: 

"Jag är faktiskt rojalist. Jag tycker att Meghan är en otroligt talangfull, livfull kvinna som är en frisk fläkt i kungafamiljen. Men det gör mig ledsen att de försvagar sitt genomslag genom sånt här beteende. Det får dom att se fåniga och barnsliga ut. De tar oss för idioter", skriver hon. 

MER: Här får du allt det senaste om den brittiska kungafamiljen på Facebook!