Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här ser Pamela Andersons söner Brandon och Dylan ut idag

- 17/07/2019, 11:47 -

Tro det eller ej men Pamela Andersons söner är idag vuxna karlar och hänger tillsammans med sina föräldrar på röda mattan. Har du koll på hur de ser ut?

Pamela Andersson, 52, har för många nittiotalister varit en del av uppväxten. Under det tidiga nittiotalet slog hon ned som ett bombnedslag i Baywatch där hon gjorde fullkomlig succé som livräddaren C.J Parker.

I en uppmärksammad intervju 2016 berättade Pamela om den starka kemin mellan deltagarna och att hon troligtvis "legat med alla minst en gång". 

– Alla hade sex överallt. I, bakom logerna och runtomkring logerna. Jag tror att jag låg med alla minst en gång, berättade hon för till Metro UK.

Men ett par år senare skulle hon komma att träffa Tommy Lee, trummis i Mötley Crüe. 1995 gifte sig paret och ett år senare fick Pamela sin första son Brandon. Året efter fick hon sin andra son Dylan. Och året efter det gick Pamela och Tommy Lee skilda vägar. 

Sönerna är idag 21 respektive 23 år gamla och killarna har minst sagt vuxit upp. 

Pamela Anderson med söner
Sönerna är idag 21 och 23 år gamla. Bildkälla: Stella Pictures

Brandon och Dylan har idag fin kontakt med båda sina föräldrar. Dylan arbetar som modell och karriären blomstrar för den unga kändissonen. Brandon arbetar även han som modell och även skådespelare.