Torsdag 9 Dec
Stockholm

Montazami hittar narkotika hos dottern: "Vad i hela friden"

Maria-Montazami-hittar-narkotika-hos-dottern
Maria Montazami hittar narkotika hos dottern. Foto: Maja Suslin/TT, Instagram/hannamontazami

Maria Montazami och hennes man Kamran skulle hjälpa sin dotter med att vattna blommorna – något som plötsligt tog en oväntad vändning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-profilen Maria Montazami och hennes make Kamran Montazami var på besök hos deras dotter för att hjälpa henne med blommorna –  något som inte gick helt enligt planerna. "Vad i hela friden vattnar vi egentligen?", skriver Montazami på hennes blogg

En oväntad vändning 

Montazami berättar om händelsen för hennes läsare på bloggen. Där beskrivs det hur hon och maken utbyter vatttnings-tips, en diskussion som är så intensiv att de inte inser vad de egentligen vattnar. Men då tar Montazami en närmare titt.

"Vattnar bland annat marijuana"

Mitt bland alla tomater står nämligen något annat – ett antal marijuanaväxter. Montazami tar dock det hela med en klackspark:

"Jo vi vattnar bland annat marijuana", skriver hon i det humoristiska inlägget.

Bildkälla: Maria Montazami/mariamontazami.allas.se

Nekar att det är dotterns

Montazami menar dock att det inte är hennes dotters växter. Istället är hon övertygad om att dotterns pojkvän är den skyldige:

"... Vet inte exakt hur det funkar men inget Hanna använder iallafall. Rudy har säkert allt under kontroll nu när allt är lagligt. Så låt oss inte hoppa till attack innan vi vet mer. Jag undersöker och återkommer."

Maria Montazami med dottern Hanna. Bildkälla: Instagram/hannamontazami

Läs även: Maria Montazami jobbade för knarkkung

Blev du förvånad över Montazamis fynd?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela