Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markle möts av kritik efter nya bilden på sonen Archie

- 18/07/2019, 13:56

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, möts nu av kritik från både mammapoliser och troll. Anledningen är det sätt hon håller sonen Archie på.

Det var för lite mer än en vecka sedan som Meghan Markle, 37, tog med sig sin nyfödda son Archie för att supporta maken prins Harry som tävlade i polo. Paparazzibilder från den härliga dagen visar Meghan med sin lilla Archie famnen – men en detalj fick många att reagera. 

Nämligen sättet som Meghan bar på bebisen. Vissa hävdade att Meghan inte höll i honom "ordentligt". 

Prins Harry, Meghan Markle och Archie
Prins Harry, Meghan Markle och Archie. Bildkälla: Stella Pictures.

En person skrev: "Hon vet inte hur hon ska hålla sitt barn, hon kämpar och ser obekväm ut, det ser ut som att hon ska tappa honom". 

En annan skrev "Varför kan hon inte hålla bebisen ordentligt efter två månader? Det ser konstigt ut. Det är självklart barnflickan som tar hand om honom den största delen av tiden".

Andra tog Meghan i försvar och var förbaskat trötta på alla mammapoliser som kritiserade Meghan. 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Den brittiska tidningen Yahoo UK har intervjuat föräldraexperten Lucy Shrimpton känd från "The Baby Show", och enligt Lucy så var det faktiskt inget fel med hur Meghan höll Archie.

– Många föräldrar hittar sina egna sätt att hålla och trösta sina bebisar, och sättet som Meghan håller Archie är faktiskt det vanliga sättet som rekommenderas, säger Lucy.