Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här hänger världsstjärnan Wiz Khalifa med svenska Fanny, 20

- 19/07/2019, 12:15 -

Det är sedan länge känt att Los Angeles fullkomligt kryllar av världsstjärnor. Men staden kryllar även av svenskar, och då är det såklart inte konstigt att stjärnorna och svenskarnas vägar korsas ibland.

Många åker årligen till Los Angeles för att jaga sina drömmar. Vissa satsar på "showbiz" med skådespelande, artisteri eller modellande –  andra lockas av Santa Monica College för att plugga. 

Bland dessa finns väldigt många svenskar. 

I samma stad kryllar det även av världsstjärnor inom både sport, musik, film – och trots att staden är stor så är utelivet ganska litet då många hänger lite på samma ställen. 

Detta gör ofta att stjärnornas och svenskarnas vägar korsars. 

Någonting som nyligen hände Fanny Rodin, 20. Hon syntes nämligen hänga en utekväll med rapparen Wiz Khalifa, 31.

Wiz tillsammans med Fanny
Bilderna visar svenskan och stjärnan lämna klubben tillsammans. Bildkälla: Stella pictures

Fanny och Wiz sågs lämna den kändistäta klubben Poppy som ligger i West Hollywood. I amerikanska medier har hon kallats "den mystiska blondinen" och många är nyfikna på vad Wiz och Fanny har för relation. 

Wiz Khalifa har tidigare varit gift med Amber Rose och tillsammans har de sonen Sebastian Tyalor

Wiz Khalifa
Wiz Khalifa tillsammans med ex-frugan Amber Rose. Bildkälla: Stella Pictures

Nyheter24 har sökt Fanny, 

Dejtade Scott Disicks ex

En liknande händelse var när Scott Disicks ex-flickvän Ella Ross sågs lämna restaurangen Catch i Los Angeles med ”en mystisk man”, som amerikanska medierna kallade honom. Den mystiske mannen visade sig sedan vara den svenske tatuerarprofilen Andreas Ishak.