Onsdag 23 Jun
Stockholm

Meghan Markles ord om tuffa tiden: "Gör det inte lätt för oss"

Meghan Markle, hertiginnan av Sussex och prins Harry.
Meghan Markle och prins Harry. Foto: Stella Pictures.

Hertiginna av Sussex, nybliven mamma till sonen Archie och gift med prins Harry – ja, livet borde vara helt fantastiskt för Meghan Markle just nu. Men sanningen är att hon har det väldigt tufft.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som skådespelerska och Hollywoodstjärna så har Meghan Markle, 37, vant sig vid rampljuset och allt vad det innebär. Att vara ständigt påpassad av fans och paparazzifotografer och att få sitt liv utfläkt i skvallertidningar har länge varit vardag för Meghan.

Men efter att Meghan gifte sig med prins Harry, 34, och blev hertiginna av Sussex så har hennes liv sett helt annorlunda ut. 

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Bildkälla: Stella Pictures

"De gör det inte lätt för oss"

Att tillhöra den brittiska kungafamiljen gör att hon nu har världens blickar riktade mot sig vad hon än gör. Nyligen träffade Meghan Markle artisten Pharrell Williams på premiären av The Lion King i London, och han passade då på att byta några ord med henne, något som People har rapporterat om.

"Jag är så glad för er skull. Kärlek är fantastiskt. Ta det aldrig för givet, men vad det betyder i dagens klimat, jag vill bara säga att det betyder så mycket för många av oss. Seriöst. Det är anmärkningsvärt. Vi håller på er", sa Pharrell till Meghan. 

Hon svarade då "Tack. De gör det inte lätt för oss", något som syftar på hur hårt framförallt de brittiska tidningarna har gått åt Meghan. 

Parets son Archie föddes den 6 maj 2019. Bildkälla: Stella Pictures

Får stöd av Kate Middleton

För magasinet People berättar nu en källa om hur Meghan försöker att vänja till vid den relativt nya tillvaron.

– Meghan har kämpat med hur intensivt det är i rampluset. Trots att hon är en tidigare skådespelerska så är det här på en helt annan nivå, säger källan.

Meghan och Kate har verkligen funnit varandra nu. Bildkälla: Stella Pictures

Pressen på Meghan har ökat ännu mer efter att hon har blivit mamma. Den 6 maj födde Meghan sonen Archie, och tillsammans med Harry har hon tagit många beslut för att skydda bebisens privatliv. Dopet blev en väldigt intim tillställning, och paret har även valt att hålla Archies gudmor och gudfar hemliga.

En som har tagit Meghan under sina vingar är prins Williams hustru Kate Middleton, och bandet mellan Meghan och Kate har vuxit sig starkare sedan Archie såg världens ljus för första gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela