Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson och Brian Whittaker har avföljt varandra Instagram

- 29/07/2019, 10:58 -
Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker

Zara Larsson och Brian Whittaker har avföljt varandra.

Stella Pictures

Nyligen firade Zara Larsson och Brian Whittaker sin två-års dag som par. Men nu är det trubbel i paradiset – de har nämligen avföljt varandra på Instagram.

De senaste två åren har sångerskan Zara Larsson, 21, varit ihop med den brittiska modellen Brian Whittaker, 19. 

Zara och Brian träffades via Twitter, ja det var faktiskt så att Zara la ut en bild på honom flera år innan de blev ihop och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Zara
Zara fick upp ögonen för Brian långt innan de blev ett par.

När Zara i vintras gästade tv-programmet "Hellenius hörna" så fick hon en hel del frågor om Brian – något som hon har tröttnat på.

– Nu kommer jag tillbaka till Sverige. Det är typ den enda stora intervju jag gör, och för det första inga frågor om min musik eller singel. Nej, utan det handlade mest om Brian. Really? Ska vi verkligen ta upp det igen. Jag är så trött på den frågan. Och jag tycker det är så jävla tråkigt, men vad är så himla kul med att jag träffade honom på Twitter? allvarligt talat?, sa Zara i podcasten "Systrarna Larsson".

I samma intervju berättade Zara att hon inte kommer flytta ihop med Brian, utan istället har hon flyttat ihop med sin lillasyster Hanna. 

Är förhållandet över? 

Förhållandet har verkat stabilt mellan Zara och Brian. I slutet av maj fångades paret på paparazzibilder där de myste utanför ett hotell i Franrike. Den 10 juni la Zara ut en bild på sig själv och Brian och skrev texten "2 år med den här speciella bönan. Jag älskar dig". 

Brian har avföljt Zara
Brian har avföljt Zara på Instagram.
Zara
Zara följer nu bara Brians konto om fotografi.

Men nu verkar det som att paret har en fnurra på tråden. Både Zara och Brian har avföljt varandra på Instagram. Zara följer däremot ett av Brians andra konton med fokus på hans fotograferande. 

Zara Larsson och Brian Whittaker
Zara Larsson och Brian Whittaker har avföljt varandra på Instagram. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Twitter skrev Zara ett kryptiskt meddelande som kanske handlar om Brian.

"En påminnelse till de som sa att du måste älska dig själv innan du kan älska någon annan är en lögnare. Osäkra och trasiga människor förtjänar kärlek också och det är det jag har att säga om det", skrev Zara.