Meghan Markle och prins Harry, hertigen och hertiginnan av Sussex
Meghan Markle fyller snart år – och prins Harry har planerat allt! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det får Meghan Markle i födelsedagspresent från prins Harry

Om bara några få dagar – nämligen den 4 augusti – så fyller hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 38 år. Nu avslöjas det fler detaljer om hennes härliga födelsedag.


Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, fyller 38 år nu på söndag den 4 augusti. Det har hänt en hel del för Meghan den senaste tiden. Förra våren – den 19 maj närmare bestämt  – så gifte hon sig med sin prins Harry, 34.  Den 6 maj 2019 föddes parets efterlängtade son Archie Harrison Mountbatten Windsor

Just nu är Meghan aktuell som gästredaktör för det prestigefyllda septembernumret av brittiska Vogue. Där var hon med och valde ut svenska Greta Thunberg, 16, som en av de starka profilerna på omslaget.

Meghan Markle fyller snart 38 år. Bildkälla: Stella Pictures

Så firas hertiginnan av Sussex – och det får hon i present

Men vad ger man någon som har allt? Jo, prins Harry har tänkt på allt. Enligt en källa inom det brittiska kungahuset så har Harry redan ordnat födelsedagspresenterna.

– Det här året kommer hon att få en svartvit bild Archie inramad i en dyrbar silverram från Aspreys. Presenten kommer troligtvis ha en gravyr som Harry har valt – något som gör gåvan extra speciell, säger källan.

Meghan Markle, Archie och prins Harry. Bildkälla: Chris Allerton/SussexRoyal/Stella Pictures

Men det slutar inte där...

– Harry är svag för att designa juveler åt Meghan, så det förväntas att han kommer att designa ett par fantastiska örhängen åt henne, säger källan vidare till Fabulous Digital, via The Sun.

"En stor ära för Meghan" 

Hur ska Meghan fira den härliga dagen då? Jo, enligt The Sun så kommer drottning Elizabeth att arrangera en tebjudning på slottet Balmoral i Skottland.

Slottet Balmoral i Skottland. Bildkälla: AP Photo/Martin Cleaver, File/TT Bild

Harry, Meghan och Archie kommer att resa till Balmoral, och där väntar en helt egen flygel i slottet. Där kommer den lilla familjen att stanna i ett par dagar.

– Det är en stor ära för Meghan att få den här inbjudan. De kommer att fira Meghans födelsedag, och en cateringfirma kommer att baka en tårta för att fira. Meghan må vara en hertiginna som kan få allt hon vill, men drottningen ger henne en riktigt genomtänkt present, säger källan vidare.

Drottning Elizabeth och Meghan Markle. Bildkälla: AP Photo/Matt Dunham/TT Bild
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.