Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktor Frisk om kyssen med Margaux Dietz: "Ska inte kyssa en gift kvinna"

- 14/08/2019, 11:46 -

Det var efter att Viktor Frisk la upp en video på Instagram när han och influencern Margaux Dietz kysstes som det stormade rejält. När Nyheter24 träffade profilen öppnar han upp om reaktionerna efter den omtalade händelsen.

På en nattklubb i Stockholm filmade profilen Viktor Frisk, 24, när han och influencern Margaux Dietz, 28, kysstes på dansgolvet. Videon som publicerades på Instagram story fick starka reaktioner av följare som kommenterade händelsen på Bloggbevakning.

"Man kysser inte en gift kvinna"

När Nyheter24 träffade Viktor Frisk så avslöjar han vilka reaktioner som han har mottagit efter den intima stunden med profilen.

– Att hon är gift och att man absolut inte kysser en gift kvinna. Jag kan ju säga att jag och Margaux är ju bra vänner, sjukt bra vänner, säger Viktor Frisk till Nyheter24.

Viktor Frisk
Viktor Frisks kyss med Margaux Dietz. Bildkälla: Viktor Frisk/Instagram

Viktor Frisk som är aktuell med den nya låten "Kemi", har fått Margauxs intresse då hon själv tror att låten handlar om hon själv. 

– Margaux har sagt att den där låten måste vara tillägnad till mig, vi har haft så jävla roligt i sommar. Vi har verkligen en kemi, på ett vänskapligt plan of course, säger Frisk.

"Kompispuss"

Den heta kyssen har även väckt starka reaktioner på Svenska Youtubers och nu har även en stor debatt uppdagats i en tjejgrupp på Facebook. Men Viktor själv höjer inte ögonbrynen över följarnas kommentarer.

– Jag känner inte att det var en extrem grej. Det är väl lite av en ny tid också, jag vet inte det här med att man är gift och inte får kyssa någon annan. Det blev mer storm än vad det egentligen var. Det var ingen fara, det var en kompispuss halv 4 på morgonen, det är inte så att man är den mest briljanta människan då heller, säger Frisk.

Margaux Dietz är sedan i våras gift med Jacob Liebermann, 34. Paret har sonen Arnold tillsammans.

View this post on Instagram

Då åker vi igen 😎💥 Almedalen 2019

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Tror du att kyssen bara var vänskaplig?