Viktor Frisk och Margeux Dietz intima stund
Viktor Frisk talar ut om den heta kyssen med Margeux Dietz - Foto: Viktor Frisk/Instagram, Henrik Montgomery/TT

Viktor Frisk om kyssen med Margaux Dietz: "Ska inte kyssa en gift kvinna"

Det var efter att Viktor Frisk la upp en video på Instagram när han och influencern Margaux Dietz kysstes som det stormade rejält. När Nyheter24 träffade profilen öppnar han upp om reaktionerna efter den omtalade händelsen.


På en nattklubb i Stockholm filmade profilen Viktor Frisk, 24, när han och influencern Margaux Dietz, 28, kysstes på dansgolvet. Videon som publicerades på Instagram story fick starka reaktioner av följare som kommenterade händelsen på Bloggbevakning.

"Man kysser inte en gift kvinna"

När Nyheter24 träffade Viktor Frisk så avslöjar han vilka reaktioner som han har mottagit efter den intima stunden med profilen.

– Att hon är gift och att man absolut inte kysser en gift kvinna. Jag kan ju säga att jag och Margaux är ju bra vänner, sjukt bra vänner, säger Viktor Frisk till Nyheter24.

Viktor Frisks kyss med Margaux Dietz. Bildkälla: Viktor Frisk/Instagram

Viktor Frisk som är aktuell med den nya låten "Kemi", har fått Margauxs intresse då hon själv tror att låten handlar om hon själv. 

– Margaux har sagt att den där låten måste vara tillägnad till mig, vi har haft så jävla roligt i sommar. Vi har verkligen en kemi, på ett vänskapligt plan of course, säger Frisk.

"Kompispuss"

Den heta kyssen har även väckt starka reaktioner på Svenska Youtubers och nu har även en stor debatt uppdagats i en tjejgrupp på Facebook. Men Viktor själv höjer inte ögonbrynen över följarnas kommentarer.

– Jag känner inte att det var en extrem grej. Det är väl lite av en ny tid också, jag vet inte det här med att man är gift och inte får kyssa någon annan. Det blev mer storm än vad det egentligen var. Det var ingen fara, det var en kompispuss halv 4 på morgonen, det är inte så att man är den mest briljanta människan då heller, säger Frisk.

Margaux Dietz är sedan i våras gift med Jacob Liebermann, 34. Paret har sonen Arnold tillsammans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att kyssen bara var vänskaplig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.