Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är deltagarna i Love Island 2019

- 19/08/2019, 11:07 -
Love island Sverige

Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.​

TV4Play

Under måndagskvällen går Love Island Sverige av stapeln och publiken är taggade till tänderna. Tio singlar kliver in i en lyxvilla för att hitta kärleken och de som även fångar publikens hjärtan – de vinner.

Love Island Sverige är tillbaka den 19 augusti – och som publiken har väntat. 

Efter förra årets succé ska nu ett gäng helt nya heta singlar uppleva sitt livs kärleksäventyr tillsammans med tittarna, direkt från lyxvillan på Korfu i Grekland. 

Förra årets vinnare blev Viktoria Eklund och Jacob Olsson som än idag är tillsammans och bor ihop i Stockholm. Men produktionen utlovar en minst lika bra kärlekssuccé i detta år. 

Love Island 2019
Elias Carlsson, 22 år från Borås. Arbetar som ingenjör. Bildkälla: TV4Play
Love Island 2019
Zabrina Pettersson, 23 år från Stockholm. Studerar. Bildkälla: TV4Play
Love Island 2019
Mustafa ”Musse” Nihad, 26 år från Gävle. Pluggar till civilingenjör. Bildkälla: TV4Play
Love Island 2019
Elin Öman, 20 år från Kramfors. Arbetar på sågverk. "En gång fastnade mina fingrar i en kedja och slets av. Men idag har jag alla". Bildkälla: TV4Play

– Än en gång kommer vi att bjuda tittarna på världens hetaste kärleksserie, i realtid. Allt är skruvat till max och vi har höjt nivån för att överträffa fjolårets succé. Vi har helt grymma deltagare med siktet inställt på kärlek och det ska bli så spännande att följa deras resa, berättar Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

Under programmets gång kommer fler singlar att kliva in i huset och gnistor, svartsjuka och kärlek kommer att uppstå.

Årets deltagare är mer färgstarka och kärlekshungriga än någonsin och i spelaren ovan hittar du intro på start-tian. 

Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.

Nyheter24 kommer även att sända ett fartfyllt och härligt eftersnack med Viktoria och Jacob som du hittar varje söndag på sajten. Det kommer att bjudas på massor av roligt skvaller, extramaterial och sammanfattningar av veckans avsnitt. 

LADDA NER LOVE ISLAND-APPEN HÄR