Love island Sverige
Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.​ - Foto: TV4Play

Här är deltagarna i Love Island 2019

Under måndagskvällen går Love Island Sverige av stapeln och publiken är taggade till tänderna. Tio singlar kliver in i en lyxvilla för att hitta kärleken och de som även fångar publikens hjärtan – de vinner.


Love Island Sverige är tillbaka den 19 augusti – och som publiken har väntat. 

Efter förra årets succé ska nu ett gäng helt nya heta singlar uppleva sitt livs kärleksäventyr tillsammans med tittarna, direkt från lyxvillan på Korfu i Grekland. 

Förra årets vinnare blev Viktoria Eklund och Jacob Olsson som än idag är tillsammans och bor ihop i Stockholm. Men produktionen utlovar en minst lika bra kärlekssuccé i detta år. 

Elias Carlsson, 22 år från Borås. Arbetar som ingenjör. Bildkälla: TV4Play
Zabrina Pettersson, 23 år från Stockholm. Studerar. Bildkälla: TV4Play
Mustafa ”Musse” Nihad, 26 år från Gävle. Pluggar till civilingenjör. Bildkälla: TV4Play
Elin Öman, 20 år från Kramfors. Arbetar på sågverk. "En gång fastnade mina fingrar i en kedja och slets av. Men idag har jag alla". Bildkälla: TV4Play

– Än en gång kommer vi att bjuda tittarna på världens hetaste kärleksserie, i realtid. Allt är skruvat till max och vi har höjt nivån för att överträffa fjolårets succé. Vi har helt grymma deltagare med siktet inställt på kärlek och det ska bli så spännande att följa deras resa, berättar Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

Under programmets gång kommer fler singlar att kliva in i huset och gnistor, svartsjuka och kärlek kommer att uppstå.

Årets deltagare är mer färgstarka och kärlekshungriga än någonsin och i spelaren ovan hittar du intro på start-tian. 

Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.

Nyheter24 kommer även att sända ett fartfyllt och härligt eftersnack med Viktoria och Jacob som du hittar varje söndag på sajten. Det kommer att bjudas på massor av roligt skvaller, extramaterial och sammanfattningar av veckans avsnitt. 

LADDA NER LOVE ISLAND-APPEN HÄR

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.