Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Felix "PewDiePie" Kjellberg och Marzia Bisognin har gift sig

- 20/08/2019, 16:09 -

Den svenska Youtubestjärnan Felix "PewDiePie" Kjellberg har gift sig med sin flickvän Marzia Bisognin. Nu berättar paret om bröllopslyckan!

Den svenska Youtubestjärnan Felix "PewDiePie" Kjellberg, 29, har gift sig med sin flickvän Marzia Bisognin, 26. Paret gifte sig på Kew Gardens i London, något som brittiska Mirror har rapporterat om. 

På Instagram berättar Marzia om bröllopslyckan för sina miljontals följare.  

"Igår, den 19 augusti – efter exakt 8 år efter att vi träffats – så firade vi vårat bröllop med våra närmsta vänner och familj. Det var en av de vackraste dagarna någonsin som jag kommer att minnas för alltid. Jag känner mig som den mest lyckliga människan i världen och jag är så fylld av kärlek. Jag är otroligt exalterad över att få kalla Felix min make resten av livet", skrev hon. 


Felix är även han överlycklig. 

"Vi har gift oss! Jag är så lycklig som det bara går att vara. Jag är så lycklig som får dela mitt liv med den här fantastiska kvinnan", skriver han på sin Twitter. 

PewDiePie har gift sig
PewDiePie har gift sig med sin kärlek Marzia. Bildkälla: Twitter/pewdiepie

Grattis till kärleken!