Fredag 6 Aug
Stockholm

Rickard Olsson är singel: "Tinder känns läskigt"

Rickard Olsson
Rickard Olsson är nu singel and ready to mingle. Foto: Stella Pictures

Programledaren Rickard Olsson och sambon Therese Broberg har brutit upp efter tio år tillsammans. "Finns ingenting kvar att kämpa för".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Efter tio år är relationen med flickvännen Therese Broberg, 34, över och programledare-profilen Rickard Olsson, 52, är nu singel. 

Olsson berättar nu i en intervju med Aftonbladet att det före detta paret tillslut bara kände sig som inneboende hos varandra och att det inte längre fanns någonting att kämpa för. 

– Vi bröt upp redan i början av maj. Vi hade en sittning och kom fram till att vi glidit isär så mycket att det inte fanns något kvar att kämpa för. Det var vi rörande överens om. Vi har båda känt så en längre tid, men ingen har gjort något för att det ska bli bättre och till slut har man glidit isär för mycket. Förhållanden måste man vårda, vi blev till slut som inneboenden hos varandra, säger han till Nöjesbladet

Tv-profilen Rickard Olsson och sambon Therese Broberg har brutit upp efter tio år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Rickard berättar vidare att åldersskillnaden på 18 år hjälpt till med motvinden då han menar att man då måste jobba lite extra hårt på relationen. 

– Man måste hitta gemensamma saker och mötas åldersmässigt halvvägs och det har vi varit rätt kassa på. Vi var i Visby i somras båda två – en för att dansa på den så kallade Stockholmsveckan, en för att moderera skolpolitik, berättar han för Nöjesbladet och skrattar.

Han avslutar med att skämta om att han nu ligger i hårdträning för att kunna lägga upp bra bilder på Tinder. 

– Helt ärligt känns Tinder läskigt, säger han. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela