Laila Bagge om Korosh Kananians romantiska gest.
Laila Bagge om Korosh Kananians romantiska gest. - Foto: Laila Bagge/Instagram, Naina Helén Jåma / TT

Laila Bagge: "Det mest romantiska Korosh gjort för mig"

Nyheter24 träffade Laila Bagge på NENT:s höstpresentation på Grand Hotel i Stockholm. Där avslöjade Laila den mest romantiska gesten som pojkvännen Korosh Kananian gjort för henne.


Radio- och tv-profilen Laila Bagge, 46, har figurerat flitigt i olika program de senaste åren. Hon har varit med i bland annat Idol, RIX MorronZoo och Lailaland. Och när NENT skulle presentera sina program inför hösten 2019  på Grand Hotel i Stockholm så fick Nyheter24 en liten pratstund med Laila.

Då pratade hon om vilka romantiska gester, pojkvännen Korosh Kananian, 28, brukar göra för henne.

– Han gör saker hela tiden. Det är egentligen det som jag gillar med Korosh att det inte bara är en sak, utan att det kommer små grejer hela tiden. Det kan vara allt från ett sms som är väldigt fint till att han lägger lappar i huset där det står att vid en viss tidpunkt ska jag befinna mig på ett visst ställe, säger hon till Nyheter24.

Enligt Laila så är Korosh väldigt duktig på att uppvakta henne i vardagen, vilket hon uppskattar mer än om han bara skulle vara romantisk vid diverse högtider. 

– Det är grejerna som är lite oväntade som jag gillar, säger Laila.

Har han köpt en riktigt dyr present någon gång?

– Han har bland annat köpt ett par Valentino-skor en gång. Vad de kostade behåller jag för mig själv. Google it.

Laila Bagge tycker att pojkvännen Korosh Kananian är romantisk i princip varje dag. Bildkälla: Naina Helén Jåma / TT

Nyheter24 tog Laila Bagges order och googlade på vad skor från det italienska varumärket Valentino kan kosta. Det visar sig att ett man kan behöva pröjsa upp till 15 000 kronor för ett par pjucks.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Laila och Korosh "meant to be"?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.