Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här röker Kylie Jenner marijuana med pojkvännen Travis Scott

- 29/08/2019, 11:29

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott rökte gräs i baksätet på en bil efter premiärfesten av hans nya dokumentär tidigare i veckan.

Det var i tisdags som sminkmiljardären och Instagramfenomenet Kylie Jenner, 22, och pojkvännen Travis Scott, 28, gick på premiären av Netflix-dokumentären "Travis Scott: Look Mom I Can Fly". 

I den nya dokumentären får vi följa rapstjärnan Travis Scotts resa mot toppen. Festligheterna ägde rum i Santa Monica, Los Angeles, och parets dotter Stormi Webster, 1, gjorde dessutom sin debut på röda mattan.

Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner
Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner på premiären. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det var inte bara snittar och Champagne som stod på menyn under kvällen – enligt Daily Mail så rökte paret även gräs tillsammans. 

I klippet som Kylie har lagt ut på sin Instagram så ser vi hur de röker "shotgun" – alltså hur Travis blåser in rök i hennes mun som hon sedan blåser ut.

Kylie Jenner
Kylie Jenner rökte på med pojkvännen i en bild. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Det här är inte första gången som Kylie och Travis visar sin kärlek för marijuana. När Travis fyllde 28 år i våras så arrangerade Kylie en storslagen fest – och där bjöd hon på cannabisdränkt godis i alla dess former, något som Inquisitr har rapporterat om. 

Gästerna kunde då mumsa i sig gummibjörnar, chokladkakor, kakor och kringlor – allt med cannabis i.

Se mer i klippet ovan.