Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansens kritik mot Isabella Löwengrip: "Besviken och chockad"

- 30/08/2019, 10:37

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip möts nu av massiv kritik från sina följare. Detta efter att hon har gjort ett betalt samarbete som fansen inte tycker ligger helt rätt i tiden.

Det är på sina Instagram-stories som entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, visar upp sitt betalda samarbete med ett företag som tillverkar kollagenpulver.

Isabella berättar att hon började med produkterna för nästan ett år sedan, och hon säger att det är hennes bästa skönhetstips.

– Det gör att jag får mindre rynkor och färre celluliter. Vill ni ha skillnad – framförallt har det varit skillnad på mina celluliter så ska ni testa det här, säger Isabella i videon.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip säger att produkten har hjälpt mot hennes rynkor och celluliter. Bildkälla: Stella Pictures

I kommentarsfältet under hennes senaste bild så väller nu kommentarerna in, och många ställer sig till kritiska till hennes samarbete.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips fans är inte särskilt imponerade. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Besviken och chockad"

"Du blir inte av med celluliter för att du dricker något pulver... Läs lite om celluliter så kommer du snabbt förstå att hon endast gör detta samarbete för att tjäna pengar!"

"Jag blev verkligen besviken och chockad när jag såg ditt senaste samarbete om bantning (eller ja bli av med celluliter) under åren har du inspirerat trots att vi står extremt olika i väldigt många åsikter. Men bland annat för att du aldrig(?) profiterat på feminism brukar vi lyfta dig som ett bra exempel. Det ligger självklart stora pengar i den här reklamen, men Blondinbella som gjorde SizeMe hade aldrig gjort reklam för såna här produkter. Det är väl lite den som känns tråkigt helt enkelt"

"Asså vem bryr sig ens om celluliter år 2019??"

"Din senaste post på instastory om celluliter....INTE okej"

"Känner du något personligt ansvar för det du postar? Att pracka på unga personer något de ”måste” testa för att minska sina celluliter? Nog för att du tror att det kanske funkar, men fundera över om det är fräscht att påverka dina följare till att bli beroende av något så löjligt som ett pulver. Jämför det med rökning om du så vill. 1. Det fungerar inte så. 2. Glöm inte att säga att kollagenet är gjort från animalier, dvs rester av kor från slakteri. 3. Ingen borde ens bry sig om celluliter längre, det är fan 2019..."

"Inlägget om att ta bort celluliter var inte ansvarsfullt för fem öre!"

Isabella har ännu inte bemött kritiken.