Meghan Markle
Meghan Markle och hennes pappa har en frostig relation. - Foto: Stella pictures

Meghan Markles pappa får inte träffa sitt barnbarn: ”Strömflod av lögner”

Meghan Markle har en minst sagt frostig relation till sin pappa Thomas Markle. Relationen är så pass dålig att Meghans pappa fortfarande inte har fått träffa sitt barnbarn. Nu har Thomas Markle för första gången uttalat sig om det hela.


Måndagen den 6 maj 2019 klockan 05.26 föddes hertiginnan av Sussex, Meghan Markles, 37, och prins Harrys, 34, lilla son. 

Den lilla gossen fick namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Men trots att Archie snart är fyra månader gammal har Meghan Markles pappa Thomas Markle inte fått träffa sitt barnbarn ännu. 

Pratar inte med varandra

Relationen mellan Meghan och Thomas är minst sagt frostig och kan beskrivas som en berg- och dalbana. Sedan en lång tid tillbaka pratar de inte över huvud taget. 

Bland annat närvarade han inte på Meghan och prins Harrys bröllop. Det sades att det berodde på att han tvingats opereras efter sviterna av två hjärtattacker, skriver Aftonbladet. 

Meghans pappa Thomas Markle har inte fått träffa sitt barnbarn Archie. Bildkälla: Stella pictures 

"Strömflod av lögner"

Meghans far verkar ta hårt på att han inte får träffa sitt barnbarn. Nu har han för första gången uttalat sig om det hela och menar att han har utsatts för en ”strömflod av lögner”. 

– Jag var tyst under hela graviditeten. Men nu när hon och hennes PR-människor fortsätter att frysa ut mig från familjen väljer jag att tala. Självklart är jag besviken över att inte ha fått träffa Archie, säger Thomas Markle till Daily Mail.

Pappa Markle säger att han är trött på att sitta och vänta på att Meghan och prins Harry ska förlåta honom. 

– Jag är så trött på alla lögner och på att vara utestängd från deras liv. Ingen far förtjänar att bli behandlad på det här sättet. Jag har alltid varit så snäll och generös mot min dotter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!