Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Följarna möts av nakenchock på Phillipe Cohens Instagram

- 04/09/2019, 16:43 -

Ja det blev en rejäl chock för Phillipe Cohens följare när hans stillsamma Instagramstory plötsligt förvandlades till en nakenchock.

Det råder fortfarande en del förvirring kring vad som egentligen hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Efter att det varit fram och tillbaka, gjort slut ett par gånger för att sedan blivit tillsammans igen så har de för ett par månader sedan avföljt varandra på Instagram och syns inte tillsammans på sociala medier. 

Bianca syns arbeta hårt med sitt sminkmärke CAIA, Wahlgrens värld, sina sociala medier samt umgås med sina vänner och sin assistent Lovisa Worge. Tjejerna har just nu dragit iväg på en resa till Palma och sågs under gårdagen äta på pappa Emilio Ingrossos restaurang La Perla. Om cirka en vecka ska hon vara brudtärna på bästa vännen Melina Hultens bröllop. 

Phillipe ser just nu ut att njuta av en härlig semester med sina vänner i Hvar, Kroatien. De flanerar omkring i den vackra stan, njuter av väder och vind, dricker drinkar och unnar sig goda middagar ute. 

Phillipe Cohen
Phillipe är en livsnjutare av rang och lägger ofta upp bilder och videos på olika slags maträtter. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Gänget åkte under onsdagen ut med en båt där de stannade till för att bada. Phillipe valde då att filma den vackra vyn – men plötsligt dök det upp någonting... annat. 

Phillipe Cohen filmade
Vad är det vi ser? Ett ben, en fot och någonting mer. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Nämligen en naken man som dyker ned i vattnet. Den nakna mannen är en av Phillipes vänner. 

Den vyn väntade vi oss minst sagt inte. Och kul var det.