Tobbe om sveket i Love Island: "Känns sjukt och orättvist"

Ännu en vecka har gått och mycket har hänt i Love Island-villan. Allt sammanfattas av paret och förra årets vinnare Jacob Olsson och Victoria Eklund i Love Island Eftersnacket.


Nu är det äntligen dags för det tredje avsnittet av Love Island 2019 eftersnacket – och mycket har hänt. 

Förra årets vinnare, Jacob Olsson och Victoria Eklund, snackar igenom veckan som har gått och utreder allt som har hänt i lyxvillan på Korfu.

Denna gång har de även två gäster med i studion – nämligen Tobias Jönsson och Josefin Marell som tvingades åka hem. 

Under tre dagar var omröstningen igång för att maximera ett så stort deltagande som bara möjligt. Efter ett rekordengagemang hamnade paren Christos & Elin samt Tobias & Josefin på lägst antal röster och riskerade därmed att få lämna villan. Efter att tittarna hade sagt sitt lämnades sedan den slutgiltiga makten över till övriga deltagare. Den kille och den tjej som deltagarna tyckte hade minst chans att hitta kärleken skulle tvingas lämna Love Island. och det blev Tobbe och Josefin.

Josefin tvingades lämna villan.

Nu ger Tobias och Josefin sin syn på vad det egentligen var som hände. 

 Love Island Sverige sänds varje dag, 19.00 på TV4 Play, C More och Sjuan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.