Onsdag 17 Aug
Stockholm

Nya bilderna på Sofia Richie chockar fansen: "Snälla sluta..."

Sofia Richie då och nu
Sofia Richie har förändrats en hel på bara några få år... Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Modellen och Instagramstjärnan Sofia Richie har förändrats en hel del de senaste åren. Sedan hon blev tillsammans med Scott Disick så har både läppar och bröst blivit betydligt större.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Modellen och Instagramfenomenet Sofia Richie är bara 21 år gammal men har redan hunnit göra sig ett namn i Hollywood. Sofia är dotter till artisten Lionel Richie och lillasyster till Nicole Richie.

På Instagram har Sofia över 5,4 miljoner följare, och hon är även känd för att ha dejtat Justin Bieber. De senaste två åren har hon varit tillsammans med Scott Disick, 36. De flesta känner igen Scott som ex-pojkvän till Kourtney Kardashian. Tillsammans med Kourtney har han barnen Mason, Reign och Penelope.

Sofia Richie år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.
Även denna på bild på Sofia Richie är från 2013. Bildkälla: Stella Pictures
Sedan Sofia blev en medlem i familjen Jenner-Kardashian så har hennes utseende förändrats en hel del, och när hon tidigare i veckan gick på en modefest på Manhattan i New York så visade hon upp en helt ny look...
Sofia Richie på modefest i New York tidigare i veckan. Bildkälla: Stella Pictures

"Fick silikonbröst i födelsedagspresent"

Enligt magasinet Life & Style så kan Sofias förändrade utseende bero på något så naturligt som att hon har åldrats. Men en plastikkirurg – som inte har behandlat Sofia – tror att det är operationer som ligger bakom hennes "nya" ansikte.

– Jag skulle säga att hon har gjort en näsoperation för att göra sin näsa smalare, förstorat sina läppar och kanske även lite Botox för att få sin käke att slappna av något. Hennes käke är mindre kantig nu och hennes nedre del av ansiktet ser smalare ut, säger plastikkirurgen Leslie Gerstman till tidningen.

Sofia Richie ryktas ha fått ett par nya bröst i födelsedagspresent. Bildkälla: Stella Pictures.

Det har även ryktats att Sofia fick en bröstförstoring i 20-års present av pojkvännen Scott. I augusti intervjuade tidningen Hollywoodlife plastikkirurgen Daniel Barrett, och han trodde att Sofia hade runda silikonimplantat.

Fansen reagerar på Instagram

I kommentarsfältet på Sofias Instagram så har flera fans reagerat på Sofias förändrade utseende. Många tycker att hon är väldigt lik Kourtney Kardashian, men även Khloé Kardashian nämns som inspirationskälla. 

"Du ser ut som en blond Kourtney...Kopior!"

"Jag svär att jag trodde att det var Kourtney först!"

"Snälla sluta med operationerna"

"Du ser ut som Caitlyn Jenners flickvän nu"

"Dina läppar var så fina förut men nu är de för stora"

"Ser mer och mer ut som Kourtney"

Sofia själv har varken förnekat eller bekräftat ryktena om skönhetsoperationerna, skriver Inquisitr.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.