Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Madeleine avslöjar intima detaljen bröllopet

- 11/09/2019, 15:27 -

Prinsessan Madeleine var höggravid när hon gick på sin storebror prins Carl Philips bröllop år 2015. I en intervju med tidningen Mama berättar nu Madeleine om detaljerna.

Den 13 juni år 2015 gifte sig prins Carl Philip med sin Sofia Hellqvist. Självklart var prinsens lillasyster prinsessan Madeleine på plats med maken Chris O'Neill och parets dotter prinsessan Leonore.

På bilderna från det vackra bröllopet så strålade det minst sagt om den då höggravida Madeleine. Men nu i efterhand avslöjar hon att det kanske inte var så perfekta förhållanden att gå på bröllop...

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gifte sig den 15 juni 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Var tre centimeter öppen

Två dagar senare – den 15 juni – födde hon nämligen prins Nicolas. I en ny exklusiv intervju med tidningen Mama berättar Madeleine nu om tankarna som snurrade i huvudet när hennes lillebror gifte sig. 

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine var minst sagt höggravid när hon gick på sin lillebrors bröllop. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon var nämligen redan tre centimeter öppen när hon satt där i kyrkan och såg prins Carl Philip och prinsessan Sofia säga "ja" till varandra.

– Så jag satt där i kyrkan och tänkte ”Bara. Inte. Vattnet. Går”, i hela munderingen. Vad GÖR jag om vattnet går, sitter jag kvar?, berättar Madeleine för Mama, via Expressen.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine höll god min på bröllopet. Bildkälla: Stella Pictures.