Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför började plötsligt alla skratta under fyrkanten i Paradise Hotel

- 11/09/2019, 16:43 -

Det var under veckan som den omtalade fyrkanten gick av stapeln inne på Paradise Hotel. Men mitt under den så kallade akten så började alla att gapskatta. Nu berättar deltagarna vad det var som hände.

Det har sannerligen varit en riktigt händelserik vecka i Paradise Hotel. Spel, drama, tårar, svartsjuka, nya bombnedslag och massor av sex har tittarna fått se. 

Den omskrivna fyrkanten har gått av stapeln och Josefin Capllonch som var en av de delaktiga berättade om det hela i synken efteråt. 

– Jag och Nathalie har inte ens pratat med varandra, och nu har vi haft sex tillsammans. Jag älskar verkligen Paradise Hotel, sa hon då. 

De som var med i spektaklet var Jesper Bengtsson, Marcelo Peña, Nathalie Tyler och Josefin Capllonch. 

Josie påpekade under festen att det aldrig varit en fyrkant i svenska Paradise Hotel. Och någon timma senare låg alla fyra i sängen. 

Paradise Hotel
En fyrkant har aldrig tidigare hänt i Paradise Hotels historia. Bildkälla: Viafree

Men mitt under akten bröt alla deltagarna ihop i ett stort gapskratt – detta berättar Nathalie om i en av synkarna. 

Paradsie Hotel
"Alla såg ut som spöken så det var svårt att hålla sig", berättar Nathalie.

– Alla såg ut som spöken med lakanen så det var svårt att inte skratta. Men det var superroligt. Bäst var det att Josie var med, haha, skrattar Nathalie. 

Paradise Hotel ser du måndag-onsdag på TV3, Viafree och Viaplay.