Därför började plötsligt alla skratta under fyrkanten i Paradise Hotel

Det var under veckan som den omtalade fyrkanten gick av stapeln inne på Paradise Hotel. Men mitt under den så kallade akten så började alla att gapskatta. Nu berättar deltagarna vad det var som hände.


Det har sannerligen varit en riktigt händelserik vecka i Paradise Hotel. Spel, drama, tårar, svartsjuka, nya bombnedslag och massor av sex har tittarna fått se. 

Den omskrivna fyrkanten har gått av stapeln och Josefin Capllonch som var en av de delaktiga berättade om det hela i synken efteråt. 

– Jag och Nathalie har inte ens pratat med varandra, och nu har vi haft sex tillsammans. Jag älskar verkligen Paradise Hotel, sa hon då. 

De som var med i spektaklet var Jesper Bengtsson, Marcelo Peña, Nathalie Tyler och Josefin Capllonch. 

Josie påpekade under festen att det aldrig varit en fyrkant i svenska Paradise Hotel. Och någon timma senare låg alla fyra i sängen. 

En fyrkant har aldrig tidigare hänt i Paradise Hotels historia. Bildkälla: Viafree

Men mitt under akten bröt alla deltagarna ihop i ett stort gapskratt – detta berättar Nathalie om i en av synkarna. 

"Alla såg ut som spöken så det var svårt att hålla sig", berättar Nathalie.

– Alla såg ut som spöken med lakanen så det var svårt att inte skratta. Men det var superroligt. Bäst var det att Josie var med, haha, skrattar Nathalie. 

Paradise Hotel ser du måndag-onsdag på TV3, Viafree och Viaplay. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.