Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter sexkaoset – PH-Josie vill stänga av sin mammas tv-abonnemang

- 16/09/2019, 17:26 -

Josefin Capplonch, 31, är en av årets mest färgstarka deltagare i Paradise Hotel och hon har redan skapat historia. I en frågestund med Expressen avslöjade hon mer om sig själv och sin säsong.

Det var i förra veckans Paradise Hotel som bombnedslaget Josefin Capplonch, 31, stegade in – och hon har redan skapat historia. 

Josie
Josie har redan skapat historia i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Andra kvällen deltog hon nämligen i en fyrkant tillsammans med Jesper BengtssonMarcelo Peña, och Nathalie Tyler. 

– Jag och Nathalie har inte ens pratat med varandra, och nu har vi haft sex tillsammans. Jag älskar verkligen Paradise Hotel, sa hon efteråt.

Paradise Hotel
Fyrkanten i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Då det aldrig tidigare har varit en fyrkant i Paradise blev det hela någonting utav ett rekord, men enligt Josie är det ett av flera som kommer att slås där inne. Detta berättar hon om i Q/A hos Expressen. 

– Det kommer att slås fler rekord vill jag lova, säger hon. 

Programledaren Ellinor Svensson frågar sedan hur det känns att ha en förälder som kikar på programmet. Särskilt när det blir så att man har sex inne i huset. 

– Jag har sagt åt mamma att inte titta men det vet jag att hon gör ändå, skrattar Josie. 

– Jag funderar på att ringa och koppla ifrån hennes abonnemang så hon inte kan se det, men jag tror inte kan göra det tyvärr?, skrattar hon tillsist. 

Hela intervjun ser du här.