Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så mycket pengar fick Camilla Skalleberg för Paradise Hotel

- 23/09/2019, 16:26 -

Camilla Skalleberg är i år en av Paradise Hotels mest färgstarka profiler som minst sagt gjort avtryck i programmet. Men hur mycket fick hon egentligen för att vara med?

Det har i år sannerligen varit en riktig dundersäsong av Paradise Hotel. Spel, drama, tårar, svartsjuka, nya bombnedslag och massor av sex har tittarna fått se. 

En av de som stått för mycket av underhållningen är Camilla Skalleberg, 20. Snabbt blev hon förälskad i Marcelo Peña och profilerna har haft en ordentlig katt och råtta-lek inne på hotellet.

Camilla
Camilla Skalleberg på pressträffen av Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Under pressträffen sa Camilla till Nyheter24 att hon ångrar mycket som hände inne på hotellet och att hon tappade sig själv. 

– Jag tycker även att produktionen klippt mig så dåligt och jag framstår som galen, sa hon då. 

I en intervju med Expressen berättar hon nu att hon och Marcelo inte tog sin relation vidare efter programmet. 

– Jag var kär i honom en kort period efteråt men är inte det idag. Vi hörs lite i gruppchatten men vi hörs inte bara han och jag, berättar hon. 

Camilla Skalleberg
Camilla är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Programledaren Ellinor Svensson frågar även Camilla hur mycket pengar hon fick för att vara med. Detta då vissa PH-veteraner kan få hundratals tusen. 

– Jag fick faktiskt ingenting, säger Camilla.

– Hur känns det idag?, frågar Ellinor. 

– Ja, man önskar ju att man hade fått betalt för sveda och värk, säger Camilla skämtsamt. 

Kollar du på Paradise Hotel?