Coco Austin ammar dottern Chanel
Modellen Coco Austin ammar sin snart 4-åriga dotter. Något som får fansen att reagera. - Foto: Stella Pictures, Instagram/COCO

Coco Austin möts av kritk efter amningsbilden: "Fruktansvärt"

Modellen Coco Austin och rapstjärnan Ice-T är föräldrar till dottern Chanel som snart fyller fyra år. På Instagram har Coco nu delat en bild där hon ammar dottern – något som väcker starka reaktioner.


Det var för ett par dagar sedan som modellen Coco Austin, 40, la ut en bild där hon ammar sin nästan 4-åriga dotter Chanel. På Instagram har Coco – som är gift med rapstjärnan Ice-T – över 3 miljoner följare. 

Och amningsbilden väckte onekligen reaktioner bland Cocos fans. Tusentals kommentarer har haglat in, och många ställer sig kritiska till att hon ammar ett så pass "stort" barn.  

I november fyller Coco Austins dotter Chanel fyra år. Nu reagerar Cocos fans på att hon fortfarande ammar dottern. Bildkälla: Instagram/coco

"Fruktansvärt sjukt"

Några kommentarer som Coco har fått lyder:

"Kommer du att amma det stackars barnet när hon har fyllt 10 år?"

"Det här är vidrigt, ett barn behöver inte mjölk efter att ha fyllt ett år. Haters kan attackera mig, men det här är sjukt"

“Hon är för stor det är dags för henne att sluta nu”

“Så udda, nej tack”

“Fruktansvärt sjukt”

“4 år gammal?! Vad i helvete!”

“Vad i helvete är det här? Jag är ledsen men hon är alldeles för stor. Det här borde liknas vid barnmisshandel”

“4 jävla år??? Lägg av. Det är sjukt som fan!”

“Ungen kommer vara helt förstörd som vuxen”

Tusentals kommentarer har strömmat in – och många är oerhört provocerade av amningen. Bildkälla: Instagram/coco

"Inga problem att amma en 10-åring"

Men Coco får även stöd från många av sina fans – flera hyllar Coco i kommentarsfältet. Fansen skriver bland annat att det är både fantastiskt och inspirerande att hon fortfarande ammar.

Coco Austin och dottern Chanel. Bildkälla: Stella Pictures

Tidigare har Expressen skrivit om den danska skådespelaren Gry Bay som ammade sin 4-åriga son. Det blev även då ett stort ståhej kring hennes val, och tidningen intervjuade då amningsforskaren och docenten Renée Flacking. 

– Amma hur länge du vill och om barnet fortfarande vill. Jag ser inga problem att en mamma vill till exempel amma sitt tioåriga barn. Det är upp till mamman och bestämma. Och inte allmänheten, sa Renée Flacking då till Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ok att amma en 4-åring?