Porrstjärnan Bridget den kortväxta
Porrstjärnan Bridget den kortväxta knivhögg sin pojkvän. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Porrstjärnan "Bridget den kortväxta" knivhögg sin pojkvän

Porrstjärnan "Bridget den kortväxta" åkte hem till sin pojkvän och möttes av en fruktansvärd syn – han låg i sägen med en annan kvinna. Då blev Bridget helt galen och knivhögg honom med en smörkniv.


Porrstjärnan Bridget Powers är mest känd under sitt alias "Bridget den kortväxta". Just nu har hon det onekligen hett om öronen efter att hon har knivhuggit sin pojkvän Jesse.

Enligt en polisrapport som Tmz har tagit del av så var det under en tidig morgon som Bridget åkte hem till sin pojkvän – bara för att hitta honom i sängen med en annan kvinna.

Den andra kvinnan berättar att hon vaknade av att Bridget knackade på dörren. Sedan hörde hon hur Bridget skrek "Din hora, jag visste att du inte älskade mig" till sin pojkvän. Hon ska även sagt att hon ska "totalsabba honom". 

Bridget Powers på sitt mugshot. Hon är nu misstänkt för en rad brott. Bildkälla: Tmz.

Efter sitt vansinnesutbrott så sträckte sig Bridget efter en kniv och högg pojkvännen i vaden. När den andra kvinnan försökte hålla Bridget borta så högg Bridget mot henne också. Men som tur var så missade hon.

Enligt polisrapporten så lyfte den andra kvinnan då upp Bridget och kastade sedan ut henne från pojkvännens hem. När polisen sedan undersökte brottsplatsen så hittade de en nerblodad smörkniv på köksgolvet.

Bridget sitter nu häktad för bland annat misshandel med dödligt vapen och inbrott med dödligt vapen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!