Böndernas spydiga ord under dejterna: "Du var bättre i brevet"

- 26/09/2019, 10:36 -

Bonde söker fru är i full gång och redan har känslor uppstått hos bönderna och deras brevskrivare. Enligt programledare Linda Lindorff kommer detta att bli en händelserik säsong och redan under speeddejtingen började det hända grejer.

Tittarsuccén Bonde söker fru är äntligen tillbaka i tv-rutan . Och som vi har längtat!

I den fjortonde säsongen får vi följa fyra dejtingsugna singelbönder i deras jakt på att hitta kärleken. Utöver det klassiska tv-formatet med fyra bönder får vi även följa tre bönder till i TV4 Play-satsningen Bonde söker fru – kärlek åt alla, där man bland annat får följa hunkbonden Mattias

Första programmet gick under veckan av stapeln där bönderna äntligen fick träffa sina brevskrivare. Redan då uppstod det kemi – men då ska vi inte tala om hur gnistorna kommer att blossa upp under den så kallade speeddejtingen. 

Linda Lindorff
Linda skriver på sin blogg att säsongen kommer att vara händelserik. Bildkälla: Stella Pictures

Programledare Linda Lindorff utlovar en väldigt händelserik säsong som redan nu bjuder på skratt, gråt och skämskudde. 

"Du har ett fint huvud"

Under nästa veckas avsnitt går speeddejteingen av stapeln och dejterna går i vanlig anda väldigt olika. Hos vissa uppstår det kärlek direkt, medan det hos andra blir aningen stelt och konstigt. Bland annat har ett par bönder råkat lägga ett par plumpa kommentarer till sina brevskrivare. Detta skriver Linda Lindorff på sin blogg. 

Bonde söker fru
"Du har ett väldigt fint huvud", hade en av bönderna sagt. Bildkälla: Stella Pictures

"Nog har det hänt saker som fått mig att häpna och gjort mig generad men samtidigt så är det sånt som hör till. Bland sånt jag minns finns bland annat bönder vars komplimanger till en början var så märkliga att att effekten blev tvärtom, "Du har ett fint huvud, du ser ju inte ut som på bilderna direkt men du får stanna ändå, eller som Alex kommentar när en tjej säger att han är finare i verkligheten och han svarar “Du är bättre i brevet”,skriver hon

Utöver det kommer säsongen vara fylld av kärlek, svartsjuka, tårar, lycka och en del "snusk", enligt Linda. 

Avsnittet sänds klockan 20.00 den 2 oktober på TV4, TV4 Play och C More.