Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Josie Capllonch avslöjar: ”Jag har känslor för Marcelo Peña”

- 01/10/2019, 15:35 -

Dokusåpa-hunken Marcelo Peña får tjejerna att falla pladask inne i Paradise hotel-huset. En som snabbt fick känslor för Marcelo var Camilla Skalleberg. Nu har ytterligare en tjej fallit dit – och det är ingen mindre än Josie Capllonch.

Årets Paradise Hotel har redan kommit att bli en av de mest urflippade säsongerna någonsin med massor av dramatik, svek och sex. 

Camilla Skalleberg gjorde ett starkt intryck redan första veckan – främst på grund av hennes starka känslor för Marcelo Peña. 

– Jag tycker verkligen om dig. Och skulle uppskatta om du inte gjorde någonting med någon annan, sa Camilla snabbt till Marcelo som inte riktigt besvarade hennes känslor. 

"Vill ju ha sex med Marcelo"

Nu har ytterligare en tjej i huset fallit för Marcelos charm. 

Josie Caplloch avslöjar i kvällens avsnitt av Paradise hotel att hon har känslor för dokusåpa-hunken. 

– Jag tror att mina känslor är starkare än vad jag trott. Jag bryr mig inte om Marcelo hånglar med Natalie, Jessica eller vem som helst, förutom Camilla. Jag vill ju ha sex med Marcelo ikväll, säger Josie Caplloch. 

Men Camillas känslor för Marcelo har inte direkt svalnat under veckorna inne i huset  vilket resulterar i ett triangeldrama. 

– Jag tror att det har ändrats lite. För några dagar sen hade Camilla mer känslor för Marcelo, men nu, tyvärr är det jag som har det, säger Josie. 

Camilla och Josie
Både Camilla och Josie har fallit pladask för Marcelo Peña. Bildkälla: TV3

Storbråk mellan Camilla och Josie

Josie öppnar upp sig för Marcelo och säger att hon börjar tycka att det är jobbigt att se honom tillsammans med Camilla. 

– Det blir jobbigare och jobbigare att se dig med Camilla, ju mer jag lär känna dig, säger Josie. 

Marcleo kontrar med att säga att Josie inte behöver ta saker och ting så seriöst inne i huset. Trots det slutar kvällen i ett storbråk mellan Josie och Camilla. 

Hur triangeldramat kommer att utveckla sig återstår att se. 

Se bråket mellan Camilla Skalleberg och Josie Caplloch i klippet ovan! 

Avsnittet sänds tisdag 1 oktober 22:00 på TV3 och Viafree.

Kollar du på Paradise hotel?