Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-deltagaren Madelief Termaten – fem saker du vill veta

- 03/10/2019, 11:24

Madelief Termaten har tagit sig hela vägen till toppskiktet av Idol-deltagarna 2019. Men vad vet vi egentligen om Ängelholmstjejen Madelief? Nyheter24 har tagit fram allt du vill veta!

Idol 2019 är i full rulle och elva deltagare är kvar för att slåss om den ärorika segern. Finalerna sänds varje fredag och en av finalisterna är Madelief Termaten 17, från Ängelholm.

Men vad vet vi egentligen om Madelief? Nyheter24 har listat fem saker du kanske inte visste om henne.

Längd

Det kan vara svårt att avgöra personers längd när man ser dem på tv. Så Nyheter24 passade på att fråga Madelief om hennes längd – och hon sträcker sig 167 centimeter över marken.

Madelief Termaten
Madelief är 167 centimeter lång. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Favoritartist

Madelief är ett stort fan av rnb-drottningen Rihanna, vilket inte är så konstigt. Hon har bland annat vunnit 9 Grammy's och gjort hit efter hit.

Dold talang

Idol-finalisten kan faktist flera olika danser. Bland annat afro-fusion och dancehall. Kommer vi se mycket av det i årets Idol måntro?

Helst fastna i en hiss med

– Jag är jättekär i Channing Tatum. Vem är inte kär i Magic Mike?, säger Madelief till Nyheter24.

Kärleksliv

Skådisen Channing Tatum må vara hennes kändiscrush, men Madeliefs kärleksliv är ganska tomt just nu. Hon är singel och ready to mingel. Kommer vi få se någon Idol-romans?

Channing Tatum
Channing Tatum är Madeliefs kändiscrush. Bildkälla: Stella pictures

Se klippet ovan när Madelief svarar på några snabba frågor!

Idol sänds varje fredag klockan 20.00 på TV4.