Marcelo Peña ber om ursäkt till Annica Englund – efter klippet

Marcelo Peña har nu gått ut och berättat att han är lite småsugen på att vara med i nya upplagan av Big Brother Sverige. Samtidigt går han ut med en ursäkt till exet Annica Englund.


Marcelo Peña, 29, har i år haft en av de centrala rollerna i Paradise Hotel där han är med för andra gången. 

Marcelo blev ett välkänt ansikte redan 2012 när han då klev in i Big Brother-huset där han träffade profilen Annica Englund som han även förlovade sig med. Paret höll ihop under fem års tid.

Innan uppbrottet hann de vara med i Temptation Island 2017, vilket kanske inte riktigt passade paret just då. 

– Allt jag ville var att åka hem, berättade Annica då. 

Annica Englund och Marcelo Peña. Bildkälla: Stella Pictures

Men trots att Marcelo är aktuell med Paradise Hotel som just nu visas så kan han knappt bärga sig för att hoppa in i TV-rutan igen. 

Han skulle ha medverkat i det nya dejtingprogrammet Live Date. Men nu har det kommit fram att dokusåpaprofilen kickas från programmet. 

– Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, sa Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24.

Men Marcelo har en egen teori om varför han har petats från dejtingprogrammet. Han tror att det hela handlar om att det har gått dåligt för dejtingprogrammet och att de nu inte har råd att ha kvar honom. 

– Jag har ett stort kontrakt med Nent som innebar att jag skulle vara med i flera program. Jag tror att de inte har råd att ha mig kvar. Jag såg första avsnittet och tyckte att det var skit. Så det gick väl inte så bra för dem, berättade han för Nyheter24. 

Men nu har han fått span på ett annat program som snart gör comeback – nämligen Big Brother där han slog igenom första gången. 

"Väntar på samtal, Big Brother", skrev Marcelo skämtsamt ut på sin Instagram tillsammans med ett klipp från programmet. Men i samma veva passade han även på att ge en offentlig ursäkt till exet Annica Englund. 

Annica Englund. Bildkälla: Stella Pictures

”Förlåt för allt dumt jag gjort Annica”, skrev han till ett klipp som visade honom och Annica inne i huset 2012. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?