Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña ber om ursäkt till Annica Englund – efter klippet

- 03/10/2019, 12:51 -

Marcelo Peña har nu gått ut och berättat att han är lite småsugen på att vara med i nya upplagan av Big Brother Sverige. Samtidigt går han ut med en ursäkt till exet Annica Englund.

Marcelo Peña, 29, har i år haft en av de centrala rollerna i Paradise Hotel där han är med för andra gången. 

Marcelo blev ett välkänt ansikte redan 2012 när han då klev in i Big Brother-huset där han träffade profilen Annica Englund som han även förlovade sig med. Paret höll ihop under fem års tid.

Innan uppbrottet hann de vara med i Temptation Island 2017, vilket kanske inte riktigt passade paret just då. 

– Allt jag ville var att åka hem, berättade Annica då. 

Annica Englund och Marcelo Peña
Annica Englund och Marcelo Peña. Bildkälla: Stella Pictures

Men trots att Marcelo är aktuell med Paradise Hotel som just nu visas så kan han knappt bärga sig för att hoppa in i TV-rutan igen. 

Han skulle ha medverkat i det nya dejtingprogrammet Live Date. Men nu har det kommit fram att dokusåpaprofilen kickas från programmet. 

– Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, sa Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24.

Men Marcelo har en egen teori om varför han har petats från dejtingprogrammet. Han tror att det hela handlar om att det har gått dåligt för dejtingprogrammet och att de nu inte har råd att ha kvar honom. 

– Jag har ett stort kontrakt med Nent som innebar att jag skulle vara med i flera program. Jag tror att de inte har råd att ha mig kvar. Jag såg första avsnittet och tyckte att det var skit. Så det gick väl inte så bra för dem, berättade han för Nyheter24. 

Men nu har han fått span på ett annat program som snart gör comeback – nämligen Big Brother där han slog igenom första gången. 

"Väntar på samtal, Big Brother", skrev Marcelo skämtsamt ut på sin Instagram tillsammans med ett klipp från programmet. Men i samma veva passade han även på att ge en offentlig ursäkt till exet Annica Englund. 

Annica Englund
Annica Englund. Bildkälla: Stella Pictures

”Förlåt för allt dumt jag gjort Annica”, skrev han till ett klipp som visade honom och Annica inne i huset 2012.