Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenner hånas efter dejten med ex-pojkvännen Tyga

- 04/10/2019, 09:35 -

Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut. Bara dagar efter att separationen var ett faktum sågs Kylie besöka sin ex-pojkvän Tyga på ett hotell i Los Angeles.

Tidigare i veckan stod det klart att sminkmiljardären Kylie Jenner, 22, och hennes pojkvän Travis Scott, 28, går skilda vägar. De blev ett par i april 2017 efter att de träffats på Coachella-festivalen. 

Det var bara några veckor efter att Kylie och hennes tidigare pojkvän Tyga hade gjort slut.

Kylie och Travis hann vara ihop i en månad innan Kylie blev gravid med parets dotter Stormi. Nu när Kylie och Travis har gjort slut så är givetvis målet att ändå vara bra föräldrar åt Stormi.

Mötte upp ex-killen på lyxhotell

Bara dagar efter att det stod klart att Travis och Kylie separerar så träffade Kylie sin ex-pojkvän Tyga

Tyga och Kylie Jenner
Tyga och Kylie Jenner när de var ett par 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var under tisdagsnatten som Kylie fångades på bild när hon lämnade en nattklubb i Los Angeles innan hon satte sig i en Rolls Royce. En chaufför körde Kylie och hennes vänner till Tygas hotell Sunset Marquis Hotel, vid 02.15 på natten. 

Ett ögonvittne berättar att Kylie smög ut via en annan entré. Kort efter att Kylie lämnat hotellet så smet Tyga ut, skriver Daily Mail.

Travis Scott och Kylie Jenner
Travis Scott och Kylie Jenner har gjort slut. Bildkälla: Stella Pictures.

Hånas av fansen

Kylie själv förnekar att hon träffade Tyga den aktuella kvällen. 

"Internet gör allt 100 gånger mer dramatiskt än vad det verkligen är. Det var ingen sen nattlig dejt med Tyga. Du ser mig lämna två av mina kompisar i en studio där han råkade vara", skriver Kylie på sin Twitter.

Men Kylies fans är inte riktigt övertygade – hundratals skeptiska svar och ironiska memes har rasat in som svar till stjärnan. 

"Oftast om jag släpper av någon så stannar jag i bilen"

"Haha, du hoppade in i den där studion och vi vet alla varför. Tyga är begåvad"

"Hon kanske är en romantiker som följer sina vänner till dörren som en gentleman"

Andra tror att det bara är ett PR-trick orkestrerat av Kylies mamma Kris Jenner.