Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miljonsuccé för Annica Englunds hemliga hockeyhunk

- 07/10/2019, 11:53 -

Annica Englund valde nyligen att flytta till sin kärlek som är NHL-spelare och bor i Kanada. Och det är minsann en talangfull påg hon träffat – och med det trillar slantarna minst sagt in.

Annica Englund, 29, är en av Sveriges största influensers. Hon slog igenom 2012 då hon klev in i Big Brother och hon har sedan dess drivit en populär skönhetsblogg samt synts till i flera program. 

Men utöver sina skönhetstips så engagerar en annan sak Annicas följare mer än någonsin – nämligen hennes kärleksliv. Profilen var tidigare tillsammans med Marcelo Peña i cirka fem år och sedan dess har hon varit singel och smådejtat. 

Annica Englund
Annica har haft stor framgång efter sin TV-debut. Bildkälla: Stella Pictures

Men sommaren 2018 förändrades allt. Annica träffade sin blivande pojkvän helt spontant ute i Stockholms vimmel och hade en riktig toppenkväll. Ett år senare träffade hon honom igen – och då slog det gnistor. Detta berättade hon om på sin blogg. 

"Förra året träffade jag en person ganska spontant ute. Vi hade en kul kväll men det var inte så mycket mer eftersom han inte bor i Sverige. Höll kontakten lite under året men inget mer än så. Exakt samma helg, ett år senare träffas vi igen"

Annica Englund
Annica har det fina fisken borta i Kanada. "Är så lycklig", skriver hon på sin blogg. Bildkälla:https://annicaenglund.se

"Det har vart lite vemodigt att berätta eftersom jag vill hålla min relation utanför sociala medier men det hade kanske vart lite konstigt om jag bara drog iväg och inte sa varför. Men nu vet ni. Och jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig. Det är så många gånger jag har hört människor pratat om killar och man bara tänkt “finns det ens sådana där killar?” Men ja, dom finns och jag är så glad att jag är en av dom som kommer att få spendera mitt liv med en person som får mig att må bra och som älskar mig för den jag är.”, skrev hon.

Annica har uppdaterat sina följare om livet borta i Kanada och hon ser verkligen ut att stormtrivas. Tillsammans bor de i ett vackert hus och självklart är Annicas älskade lilla vovve Stitch med.

Och hennes pojkvän har haft ett par riktiga succéår. 2018 skrev 24-åringen på ett drömkontrakt med sin nya klubb. Det ger honom en löneträff på 4,85 miljoner dollar årligen, motsvarande 43 miljoner kronor, över sex säsonger och det totala värdet är på nästan 260 miljoner kronor.