Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Olinda och Patrick Castielle har gjort slut – efter 13 år ihop

- 07/10/2019, 13:33 -

"Paradise Hotel"-paret Olinda och Patrick Castielle har gjort slut efter 13 år tillsammans. Nu berättar det tidigare paret om anledningen till det abrupta uppbrottet.

Året var 2005 och Olinda Borggren var då namnet på allas läppar. I "Paradise Hotel" träffade Olinda sin stora kärlek Patrick Larsson. Paret gifte sig 2014 och tog då efternamnet Castielle. De senaste åren har de bott i soliga Marbella i södra Spanien. Där har de försörjt sig på att spela in egna porrfilmer.

Men efter 13 år tillsammans är förhållandet nu över. Beslutet tog de för åtta månader sedan. För Expressen så bekräftar Olinda, 42, uppbrottet.

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar. Sen kan jag inte svara på om vi kommer att bli ett par en dag igen. Just när vi bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrik med hela mitt hjärta. Jag kan inte tänka mig att inte ha Patrick i mitt liv, säger Olinda.

Olinda och Patrick
Olinda och Patrick träffades i "Paradise Hotel" 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

Olinda berättar vidare att de fortfarande bor ihop. I intervjun med Expressen förklarar Patrick, 45, att han inte riktigt vill leva i tvåsamhet. Enligt Olinda vill han träffa flera. 

– Jag tror inte på att vara ihop. Det tvingar mig in i något som inte stämmer överens med min verklighetsuppfattning. Jag har delat min tid med Olinda så länge jag har känt för att göra det, ändra fram tills nu. Det är ett val jag gör, en känsla jag följer, säger Patrick till Expressen.