Margaux Dietz och Jacob Liebermann berättar om svåra tiden

- 08/10/2019, 11:18 -

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har varit ett par i många år. Men den senaste tiden har Margaux läsare undrat hur det egentligen ligger till mellan paret. Nu väljer paret att berätta om den svåra tiden.

Influencerprofilen Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, har varit ett par i över sju års tid. 

År 2017 föddes parets son Arnold. I april tidigare i år så "gifte" sig Margaux och Jacob – nyligen avslöjades det nämligen att paret inte är gifta rent juridiskt. Detta då deras vigselförrättare Ebba Busch Thor saknar vigselbevis.

"Har inte varit så jättebra"

Efter så många år tillsammans och med en liten med i bilden så kan vilken relation som helst ta stryk. Förra året berättade Margaux öppet om problemen mellan henne och pojkvännen.

"Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall", skrev hon i sin blogg förra sommaren.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann har tidigare haft en svacka. Bildkälla: Stella Pictures.

Älskar fortfarande varandra 

Ett drygt år efter den senaste kärlekskrisen så väljer Margaux nu att berätta att de går igenom ännu en kämpig period.

"Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter", skriver hon.

Margaux berättar att de älskar varandra och bor ihop. De kämpar fortfarande för sin familj, och hon hoppas att hennes läsare kommer respektera deras privatliv.

Margaux Dietz
Margaux Dietz berättar nu om den svåra tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

"Har inte bara med oss att göra" 

"Ni kanske förstår att jag inte kommer kunna berätta allt som händer, allt kommer lösa sig något sätt", skriver Margaux och Jacob i ett gemensamt uttalande.

Under måndagskvällen riktade hon ett tack till sina bloggläsare för det stöd som paret har fått, och tillade att det är väldigt mycket som har hänt i deras privatliv. Hon förklarar att det inte heller bara har med henne och Jacob att göra.

Hon avslutar sitt inlägg med att hon nu vill se framåt och att hon hoppas att allt blir bra igen både för henne själv och de hon håller kära.