Fredag 16 Apr
Stockholm

Josie Capplonch berättar om scenerna tittarna inte fick se

Josie Capplonch, 32, berättar om kaos-scenerna som produktionen valde att klippa bort. "Skrek att jag skulle slå henne".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Redan sin första vecka inne i Paradise Hotel 2019 skapade Josie Capplonch, 32, historia. Andra kvällen var hon delaktig i den omtalade fyrkanten, och hon har både spelat, paktat, bjudit på drama samt massor av skratt och sex. 

Nyligen gästade Josie podden "I sanningen namn" där hon berättar om sin upplevelse inne på hotellet.

– Det var superroligt att vara med och jag ångrar ingenting jag gjorde där inne. Men jag har lite ångest för veckorna som kommer nu då det kommer att bli en hel del drama, säger hon då. 

Josie berättar att bråket mellan henne och Camilla Skalleberg snabbt eskalerade då hon fått känslor för Marcelo Peña – vilket Camilla också hade. Men hela bråket visades inte.

Paradise Hotel
Bråket eskalerade. Bildkälla Viafree

– Jag blev ju oerhört arg från ingenstans ser det ut som. Men sanningen var den att när jag och Camilla hade börjat bråka så sa hon upprepade gånger att jag skulle slå henne så att produktionen skulle kasta ut mig, det har de klippt bort, säger hon. 

– Det var även ett ganska grovt bråk mellan killarna inne på rummet "SOLO" som eskalerade rätt rejält... det klippte de också bort, säger hon. 

Men Josie poängterar även att tjejerna idag är vänner och att hon och Camilla har löst allting. 

Avsnittet i sin helhet hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela