Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-Hanna om otrohetsdramat: "Han hade haft en fyrkant"

- 15/10/2019, 13:34

I kvällens Middag med mitt ex träffar vi Paradise hotel-profilen Hanna Bodelson. Hon har blivit bjuden av sitt ex Daniel som vill ge kärleken en andra chans.

I kväll är det äntligen säsongspremiär för Middag med mitt Ex och i kvällens avsnitt träffar vi bland annat PH-profilen Hanna Bodelson. Hon har blivit ditbjuden av sitt ex Daniel, 26, som vill ge kärleken en andra chans.

Var otrogen i en fyrkant

Men deras tidigare relation kantades av drama. Daniel hade nämligen varit otrogen mot Hanna, något som hon fick reda på via Instagram.

– Jag fick veta att Daniel hade varit otrogen av att en Instagram-följare skrev till mig om att han hade haft en fyrkant. Jag blev helt tom i kroppen, säger Hanna i programmet.

"Vi var fulla"

Daniel å andra sidan anser att det som har hänt har hänt och hävdar att Hanna redan har förlåtit honom för hans snedsteg. Dock ångrar Daniel sig något för att ha deltagit i fyrkanten.

– Jag var otrogen under tiden det var skit. Vi hade det dåligt. Jag hamnade hemma hos en kompis, vi var fulla och det bara hände. Det är ingenting jag är stolt över direkt, säger Daniel i programmet.

Samtidigt säger Daniel att om det är något som han ångrar i livet så är det just den kvällen det stora sveket inträffade. 

Påverkat hennes kärleksliv

Incidenten sårade Hanna djupt och enligt henne så har det skadat henne åren efter paret gjorde slut. Och det är ett sår som aldrig riktigt har läkt.

– Jag tror inte du förstår själv hur mycket du faktiskt sårade mig, säger Hanna som tillslut brister ut i tårar.

Se klippet ovan när Hanna ställer sitt ex Daniel mot väggen!

Hanna Bodelson
Hanna Bodelson brister ut i tårar under Middag med mitt ex. Bildkälla: Skärmdump/TV3

Middag med mitt ex har säsongspremiär ikväll klockan 20.00 på TV3 och kan streamas på Viaplay och Viafree.

Tittar du på Middag med mitt ex?